روحانی یکبار دیگری گفت: وضع مملکت خراب است و باید تحت شرایطی با آمریکا گفتگو کرد

روحانی یکبار دیگری گفت: وضع مملکت خراب است و باید تحت شرایطی با آمریکا گفتگو کرد

کشور ایران به علت تحریم های ایالات متحده، وضعیت بحرانی پیدا کرده است گرانی،  بیکاری، فقر، نبود مسکن، سیل، زلزله و مشکلات زیاد دیگری که گریبانگیر مردم ایران شده است وضعیت زندگی در این کشور برای آنان دشوار ساخته است و حکومت ایران با بذل و بخشش هنگفت مالی به گروه های تحت حمایت خود در لبنان و سوریه و یمن و عراق  موجب این ویرانی و نابسامانی شده است، ایران هر لحظه در حال انفجار است.

روحانی در دیدار روز گذشته (یکشنبه ) با اساتید و پزشکان، در ارتباط با مذاکره ی ایران با آمریکا گفت: «دشمنان گاهی اعلام می‌کردند که برای مذاکره با ایران شرایطی دارند و ایران ابتدا باید این شرایط را بپذیرد که آنها پای میز مذاکره حاضر شوند، البته در هفته‌های اخیر تأکید دارند که هیچ شرطی برای مذاکره ندارند».

رهبر حکومت اسلامی پیشتر گفته بود که “مطلقا” با آمریکا مذاکره نمی‌کنیم، چرا که به گفته وی،  ‌مذاکره هیچ فایده‌ای ندارد و ضرر هم دارد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده، چند بار گفته است که خواهان انجام مذاکره با حکومت ایران است، ولی قصد تغییر رژیم را ندارد و تنها هدفش، جلوگیری از دستیابی رژیم ایران به سلاح اتمی و تغییر رفتار آن در امور بین المللی می باشد..

آخوند روحانی، با بیان اینکه  امروز شرایط کشور، شرایط ویژه‌ای است، خاطر نشان کرد که : « شرایط سختی که امروز بوجود آمده از هر زمان دیگری بیشتر است مردم فشار زیادی را متحمل شده اند و باید برای چاره اندیشی این بحران در کنار مردم بود و به آنان امید داد و تکیه گاه آنان شد» .

رئیس جمهوری حکومت اسلامی اضافه کرد: دشمنان گاهی اعلام می‌کردند که برای مذاکره با ایران شرایطی دارند و ایران ابتدا باید این شرایط را بپذیرد که آنها پای میز مذاکره حاضر شوند، البته در هفته‌های اخیر تأکید دارند که هیچ شرطی برای مذاکره ندارند.

مایک پومپئو، وزیر خارجه آمریکا،پیشتر گفته بود که کشورش حاضر است “بدون پیش‌شرط” با ایران مذاکره کند، اما آمریکا همچنان به تلاش‌هایش برای “خنثی کردن سیاست‌های زیانبار ایران” ادامه خواهد داد.

عباس موسوی، سخنگوی وزارت خارجه حکومت ایران پیشتر گفته بود که  « این سخنان “بازی با کلمات پنهانی” و تاکید کرد  که تغییر رویکرد کلی و رفتار عملی ایالات متحده آمریکا در قبال ملت ایران ملاک است».

روحانی،  اظهار داشت: امروز غیر از ایستادگی راه دیگری نداریم و باید مردم  نسبت به شرایط موجود آگاهی کامل داشته باشند در اینصورت می توانیم یکپارچه و متحد باشیم.

وی افزود: هر گونه  تصمیم گیری ها باید قاطعانه و با مشورت و رای مردم باشد و مردم تردیدی نداشته باشند که راهی که نظام و مسئولین انتخاب کرده اند، راه درستی است.

مایک پومپئو، وزیر خارجه آمریکا، پیشتر اعلام کرده بود که ۱۲ شرط را برای «تغییر رفتار» حکومت جمهوری اسلامی تعیین کرده است، اگر این ۱۲ شرط برآورده شود که خوشحال خواهیم شد با کشوری نرمال بار دیگر تعامل داشته باشیم. اگر هم برای مذاکره درباره آن ۱۲ شرط به پای میز بیایند باز هم عالی خواهد بود».

محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران سال گذشته در مقاله‌ای در پاسخ به شروط دوازده گانه پومپئو، وزیر امور خارجه آمریکا،نوشته بود که «پایان دادن به بدعهدی در برجام و رفع خسارات های مربوط به نقض آن ، احترام به استقلال و حق حاکمیت ایران،  پایان دادن به تحریم‌ها و نیز توقف حمایت آمریکا از اسرائیل ازجمله خواسته‌های جمهوری اسلامی ایران است» .

آخوند روحانی در روزهای آخر ماه رمضان برای چندمین بار بحث مذاکره با آمریکا را  بصورت علنی با رهبر حکومت به مناظره و جدل می پردازد و در همه ی سخنرانی هایش لزوم به گفت و گو با آمریکا را بطور غیر مستقیم مورد تایید قرار میدهد او تلاش دارد تا مردم و گروه خاصی از فعالین جامعه را از جمله کارگران نویسندگان هنرمندان ورزشکاران و اساتید و دانشگاهیان را در کنار خود داشته باشد و به گفته ی  وی ما باید با مردم اتحاد داشته باشیم .

یک دیدگاه

Comments are closed.