روزنامه “فرانکفورتر آلگه ماینه” در آلمان ، در مقالهای به موضوع ممنوعیت ورود زنان ایرانی به استادیومهای فوتبال پرداخته و نوشته است : حتی پس از مرگ سحر خدایاری هم فدراسیون فوتبال ایران مقررات ضد تبعیض را زیر پا میگذارد. و حکومت ایران با ایجاد شروطی سعی بر شناسایی و محدود کردن زنان به باشگاه را دارد .
این روزنامه در ادامه گزارش خود نوشته :بازی ایران و کامبوج روز ۱۸ مهر در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد. بر اساس برنامههای اعلام شده از سوی فدراسیون فوتبال ایران، در این مسابقه به ۱۶۰۰ زن برای دیدار از بازی بلیط فروخته میشود. در استادیومی که بین ۸۵ هزار تا ۱۰۰ هزار نفر را در یک دربی در خودش جا میدهد”۱۶۰۰ تماشاگر زن” یعنی ۶ /۱ تا ۸۸ / ۱ درصد ظرفیت استادیوم.
در ادامه نوشته : به این مسئله باید اضافه کرد که زنانی که خواهان ورود هستند را اتوبوسهای مشخصی از مرکز شهر به استادیوم میآورند. سهم اندک زنان از بلیطهای این بازی را با شمار تماشاگرانی که انتظار میرود به تماشای این دیدار بنشینند، توجیه میکنند؛ یعنی تنها ۱۰ هزار تا ۱۵ هزار تماشاچی.
مینکی وردن از سازمان دیدهبان حقوق بشر نیز درباره مجوز ورود زنان به ورزشگاه گفته است : تصمیم ایران را برای اجازه ورود محدود به زنان برای بازی پیش رو “حتی ذرهای” با “مقررات فیفا و اصول حقوق بشری همخوان نیست”.
مسعود سلطانیفر، وزیر ورزش و جوانان ایران، گفت: «امیدواریم با هماهنگیهای لازم به مرور بتوانیم ابتدا شاهد حضور زنان در رقابتهای ملی باشیم و کم کم عرصه را گسترش دهیم». یعنی زنان نمی توانند در بازهای داخلی کشور حضور داشته باشند.
این روزنامه آلمانیزبان نوشته است : فیفا به اندازه کافی جدی نمیگیرد”.شمار زیادی از فعالان اجتماعی و مدنی در داخل و خارج از کشور ایران در نامه ای از فیفا خواسته بودند که پس از مرگ سحر خدایاری برای ورود زنان به ورزشگاه با جدیت با حکومت ایران برخورد کند .