روزنامه “ایران” از مرگ یک بانو به علت ویروس کرونا خبر داد، ولی وزارت بهداشت همچنان تکذیب می کند

یک روز پس از تظاهرات ۲۲ بهمن، که رژیم نمی خواست مردم از ترس شیوع ویروس کرونا از حضور در آن خودداری ورند، رسانه های خبری فاش ساختند که  اولین مورد مرگ یک بیمار مشکوک به ویروس کرونا در ایران فوت کرده است. ولی حتی در این زمینه نیز هنوز وزیر بهداشت و مقامات رسمی حکومت ادعا می کند که فوت این بانو، به علت ویروس کرونا نبوده است.

علیرغم انتشار این خبر، رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت همچنان ادعا کرده گفت: ایران از ویروس کورونا پاک است و شایعاتی که در روزنامه ایران در مورد وقوع موارد مشکوک یا فوت فردی به علت ابتلا به ویروس کرونا منتشر شده، صحت ندارد .

روزنامه ایران، نزدیک به دولت، در این باره نوشت:  زنی ۶۳ ساله و مشکوک به بیماری ناشی از ویروس کرونا در یکی از بیمارستان‌های تهران جان باخت .  این در حالی که مقام‌های وزارت بهداشت تاکنون وجود بیمار مبتلا به بیماری ناشی از کرونا یا هرگونه ابتلا به این ویروس در ایران را رد کرده‌اند.

روزنامه ایران با تایید خبر درگذشت آن بانو، نوشت که اولین بیمار مشکوک به کرونا در کشور ایران « ساعت ۱۱:۳۰ دوشنبه ۲۱ بهمن، در یکی از  بیمارستان‌های پایتخت رخ داد، با اعلام این خبر تحقیقات از سوی ماموران کلانتری ۱۸۱ وردآورد آغاز شد».

یک روز پس  از مرگ این بیمار مشکوک به ویروس کرونا، سعید نمکی وزیر بهداشت در روز بیست و دوم بهمن گفت: «ویروس کرونای جدید، مردم مناطق زیادی از دنیا را دچار نگرانی کرده اما خوشبختانه با همراهی همکاران ما در هیات دولت، هوشمندی بالای مردم ایران و مراقبت شبانه روزی همکاران ما در وزارت بهداشت در مبادی ورودی و استان‌های کشور، تا این لحظه هیچ موردی از ابتلا به کرونا ویروس جدید را در کشور نداشته‌ایم».

خبرگزاری تسنیم  نزدیک به سپاه پاسداران برای تحریف واقعیات در ارتباط با ویروس کرونا اینگونه تیتر گذاری کرد و نوشت : سعید نمکی وزیر بهداشت اقرار کرد که هم نظام بهداشتی ایران، بسیار مقتدر و مسلط است و هم اینکه تا این لحظه، هیچ موردی از کرونا ویروس جدید در ایران گزارش نشده و روش قرنطینه و مراقبت از دانشجویان در ایران را به شدت تایید کرد».

شماری از پزشکان متخصص ایرانی می گویند باید دانشجویان مشکوک به کرونا را در محل بیمارستان و کاملا سر بسته تحت نظارت و درمان قرار دهند نه در مکانی به نام باغ و هتل شهریار،  آنهم در مجاورت محل زندگی مردم این کار تخصصی نبود .این معنایش قرنطینه نیست جناب نمکی شما اینکاره نیستید .

همچنین علیرضا رئیسی، معاون  وزیر بهداشت، نیز گفته : «کرونا وارد کشور شده است».

وی گفت: دانشجویان بازگشته از ووهان چین با توجه به اینکه برخی منابع دوره نهفتگی این ویروس تا ۱۴ روز هم صبر کرده اند تا یک هفته دیگر هم در قرنطینه می مانند.

رئیسی افزود: اکنون علاوه بر مسافران غیر مستقیم چین، همه مسافران ایرانی و خارجی که وارد مرزهای کشور میشوند کنترل می شوند و تعداد اسکنرهای تب سنج در مرزهای کشور افزایش یافته است.این در حالی است که هواپیمایی ماهان هم چنان آمد و شد خود را به چین ادامه می دهد .