روزنامه جهان صنعت: شورش گرسنگان در راه است ،باید با نرمش قهرمانانه از آن جلوگیری کرد 

روزنامهٔ جهان صنعت با انتشار مقاله ای درباره ‌وضعیت وخیم اقتصادی در ایران  نوشت: در شرایط حاضر اقتصاد ایران یکی از اسفناک‌ترین شرایط اقتصادی خود را به جهت اعمال تحریم‌ها، تجربه می‌کند. بوی بهبودی از درون نیز برای برون‌رفت از وضعیت موجود شنیده نمی‌شود.

جهان صنعت در ادامه نوشته است: لاجرم در این شرایط اسفناک اقتصادی و برای در امان ماندن از تبعات اعتراضات ادواری و البته قارچ‌گونه و هم‌چنین در امان ماندن از تبعات شورش گرسنگان ، کشور سخت به یک نرمش قهرمانانه نیازمند است.

در همین راستا، دکتر مصطفی اقلیما پدر مددکاری اجتماعی ایران  نیز نوشته است : پاسخگو نبودن برخی مسئولان نسبت به مشکلات مردم از دلایل اصلی طغیان گرسنگان است. این هشدار را به مسوولان می‌دهم که اگر به فکر راه علاج نباشند در آینده اعتراضاتی رخ می‌دهد که دیگر جلوی مردم را نمی‌توانیم بگیریم.

دکتر اقلیما گفته است:  این روزها تمام دنیا با بحران کرونا دست و پنجه نرم می‌کنند اما هیچ فردی معضلات یک ایرانی را در هیچ جای دنیا ندارد زیرا ما سال‌هاست تحریم هستیم و این مشکل خود صدها مشکل دیگر را به وجود آورده است. مسئولان دولتی هیچ ایده‌ای برای مهار این بحران ندارند بلکه فقط همچون سال‌های قبل از مشکلات شانه خالی می‌کنند.

پدر مددکاری اجتماعی  ایران نوشته است :  مردم دنبال رفاه و آرامش هستند و تا زمانی که رفاه و آرامش آنها تامین نشده باشد احتمال اعتراض آنها به شکل‌های مختلف وجود خواهد داشت. اگر مسئولان کشور به جای اینکه نزدیکان خود را روی کار بیاورند از افراد شایسته در کار استفاده و مدیران خود را ملزم به پاسخگویی به مردم می‌کردند هیچگاه این اتفاقات در کشور رخ نمی‌داد.

دکتر اقلیما گفته است : مردم از مسئولان حرف نمی‌خواهند بلکه نگاه آنها به عملکردی نیاز دارند که در راستای مطالبات آنها حرکت کند.

وی افزود: اگر مردم دچار فقر و بیکاری شوند نسبت به دولتمردان خود اعتراض و انتقاد می‌کنند و به خیابان‌ها کشانده می‌شوند. این دقیقا معضلی است که دولتمردان از وقوعش می‌ترسند.

دکتر اقلیما گفت: اخیرا مسئولان مردم را ترغیب به زدن ماسک می‌کنند اما تاکنون دولت پنج عدد ماسک به قشر ضعیف جامعه اهدا نکرده است. دولت به خاطر چرخه اقتصادی، ملت را رها کرده، بعد از طغیان گرسنگان می‌ترسد! چرا به جای بازگو کردن این امر، کمکی به آنها نمی‌شود؟

پدر مددکار اجتماعی ایران در ادامه نوشته است: در حال حاضر مسئولان خط فقر را ۹ میلیون تومان اعلام کرده‌اند اما آیا کارگری است که ۹ میلیون تومان حقوق بگیرد؟ این در حالی است که قانون نیز میزان افزایش حقوق را متناسب با تورم عنوان کرده و اگر این ‌موضوع عملیاتی می‌شد امروز نه‌تنها شاهد افزایش مشکلات معیشتی نبودیم بلکه آسیب‌های اجتماعی نیز کاهش پیدا می‌کرد.

دکتر اقلیما گفته است: مردم شهرستان‌ها به دلیل اینکه احساس می‌کنند صدای آنها به گوش مسئولان نمی‌رسد در این زمینه شتاب بیشتری دارند. اگر حکومت مشکلات مردم را حل نکنند شرایطی را در آینده می‌بینم که اعتراضات مردم نسبت به وضعیت کنونی افزایش خواهد داشت و شکل جدی‌تری به خود خواهد گرفت.من از این طریق این هشدار را به مسئولان می‌دهم که اگر به فکر راه علاج نباشند در آینده اعتراضاتی رخ می‌دهد که دیگر جلوی مردم را نمی‌توانیم بگیریم.