
به دنبال اعتراض های شدید در مورد آن که سران حکومت حقوق ماهیانه کلانی دارند و علاوه بر دزدی ها و سوء استفاده ها، هر ماه پول کلانی به طور رسمی به آن ها پرداخت می شود، روزنامه شرق نوشت که مردم و رسانهها اطلاع رسانی شفاف می خواهند و می پرسند مدیران دولتی و مقامات کشوری و نمایندگان مجلس چقدر حقوق دریافت میکنند؟ آیا نمایندگان مجلس، حقوق مخفی میگیرند؟
روزنامه شرق در چاپ مقاله دیروز (پنچشنبه )خود نوشته است : جز مواردی خاص که فیش حقوقی مدیران در رسانهها افشا شده، هیچگاه سایت و سامانهای شفاف در زمینه افشاگری حقوق مسوولان ومدیران دولتی و نمایندگان که در دسترس عموم جامعه باشد، راهاندازی نشده است. نمایندگان مجلس هنوز اطلاعات مربوط به دستمزدهای خود را در سامانه یکپارچه اطلاعات اعلام نکردهاند. در این گزارش آمده است : حسینعلی حاجیدلیگانی، عضو کمیسیون برنامه مجلس در گفت و گو با انصاری، رئیس سازمان اداری و استخدامی گفته که ایشان اعلام کرده که اطلاعات آن بخش از نمایندگان که فقط از مجلس حقوق میگیرند، مشخص است، اما اطلاعاتی از سایر نمایندگان که شغل دیگری دارند و معمولا حقوق بالاتری نسبت به نمایندگی دریافت میکنند، در دسترس نیست. علاوهبراین، اطلاعات مربوط به مدیران و معاونان امور مجلس و سازمانهای وابسته هم اعلام نشده است.
مکارم شیرازی: بسیاری از آخوندهای موسسات مذهبی شهرهای قم و مشهد به دلیل کاهش بودجه دولت بیکار شده اند تحریم های امریکا علیه حکومت ایران به موسسات مذهبی نیز فشار آورده است و بسیاری از آخوندها را بیکار کرده است.
آخوند ناصر مکارم شیرازی، مرجع تقلید شیعه ساکن قم، گفت: کاهش بودجه در دولت موجب شد برخی تشکیلات مذهبی ، تعداد زیادی از نیروهای علمی خود را مرخص کند .
وی افزود: این موسسههای مذهبی وابسته به بودجهای بودند که از دولت دریافت میکردند ولی اکنون «دولت آن مقدار سهم بودجه را تخصیص نمیدهد».
موسسات مذهبی برای اجرای برنامه های مذهبی خود دارای دو بودجه می باشند یکی به شکل غیر مستقیم که از طریق امکانات مجموعههای دولتی تامین می شوند و دیگری به شکل مستقیم که از سوی علی خامنه ای حمایت می شوند از جمله بودجه نهادهای مذهبی بهویژه تشکیلات وابسته به حوزه مذهبی علمیه قم به صورت مستقل سه هزار و ۳۵۱ میلیارد تومان سهم دارند و همچنین حوزه علمیه خراسان که در بودجه سال جاری ، ردیف بودجه ۸۷ میلیارد تومانی دارد.
علیرضا اعرافی، مدیر حوزه علمیه قم گفت : به دلیل تحریمها و کاهش بودجه دولت ایران، اختصاص بودجه با کاهش زیادی روبرو شده است و حوزه علمیه از نظر اقتصادی در بدترین شرایط خود قرار دارد و این بودجه در سال جاری به یکسوم کاهش پیدا کرده است».