روزنامه شرق:  پاسدار حسین دهقان  نخستین نامزد ۱۴۰۰ پاستور شد

روزنامه شرق وابسته به  اصلاح طلبان در صفحه اول خود تیتر زد که سپاهی حسین دهقان، نامزد پاستور شد .

این روزنامه در ادامه نوشته است: شاید از قضای روزگار باشد در روزهایی که پاسدار کوثری گفته «مگر نظامی‌ها چه کار کرده‌اند که مردم را می‌ترسانیم؟»، اولین فردی که رسما کاندیداتوری خود را برای انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۴۰۰ اعلام می‌کند، یک نظامی باشد؛ سردار پاسدار حسین دهقان.

خبرگزاری ایسنا نیز روز گذشته (سه شنبه) در این باره نوشته است:  پاسدار  دهقان در گفت‌وگویی از نامزدی‌اش برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ خبر داده و خود را یک عنصر کاملا ملی و انقلابی دانسته و آنچه تا امروز برای او مهم بوده، دراختیار‌گذاشتن ظرفیت فکری، اجرائی و ذهنی‌اش برای پیشبرد اهداف و منافع نظام و انقلاب بوده است.

ایسنا در ادامه نوشته است: دهقان همچنین گفته که تا امروز به دنبال توانمند‌کردن جامعه، تقویت زیرساخت‌های قدرت و بالا‌بردن شأن و منزلت ملت و کشور در صحنه جهانی بوده است.

روزنامه شرق در ادامه نوشته است که سپاهی  حسین دهقان رسما اعلام کرده که لباس نظامی را از تن درآورده و می‌خواهد وارد کارزار سیاست شود. او ‌که اکنون مشاور خامنه ای  در حوزه صنایع دفاعی است؛ اما با سه دولت با رویکردهای مختلف کار کرده و شاید همین باعث شده تا خود را در قامت یک رئیس دولت نیز ببیند.

پاسدار دهقان در گفت و گو با خبرگزاری تسنیم وابسته به سپاه پاسداران گفته است: «با قدرت خواهم آمد و معتقدم باید مردم را از وضعیت فعلی نجات داد».

شرق نوشته است: حال این سوال مطرح شده که  آیا دو جناح سیاسی کشور حاضر به حمایت از او خواهند شد؟ اصولگرایان با بردی که در انتخابات سال گذشته مجلس داشته‌اند، راه را برای رسیدن کاندیدای اختصاصی خود هموار می‌دانند و اصلاح‌طلبان نیز بعد از تجربه دولت حسن روحانی بعید است دوباره تن به «نامزد اجاره‌ای» بدهند. هرچند سردار دهقان نیز خود را از این دو جناح نمی‌داند. او گفته: «من به گرایش‌های سیاسی به این معنا که بگویم از جریانات سیاسی متعارف امروز جامعه و اصلاح‌طلب یا اصولگرا هستم، حتما وابستگی ندارم؛ بلکه به اصل اصیل و اصالت انقلاب معتقدم؛ چون برخاسته از خواسته‌ مردم است؛ به این باور دارم و سعی می‌کنم این تفکر را نمایندگی کنم و فکر می‌کنم که قادرم یک فضای اجماع، تفاهم و گفت‌وگو در سطح ملی و یک فضای گفت‌وگوی از موضع قدرت و عزت با خارج فراهم کنم و از آن طرف هم بستر حضور همه کسانی را که در موضع و عزم و اراده خدمت به جامعه و کشور هستند، فراهم کنم».

او در انتقاد دولت روحانی گفت:  «باید از فضای سنتی حاکم بر اداره و تصمیم‌گیری‌مان فاصله جدی بگیریم و به فضایی جدید وارد شویم و نظام اداری سالم و کارآمدی را که در خدمت توسعه کشور باشد، فراهم کنیم و به کمک بسیج تمام امکانات در قالب یک سازمان و ترتیبات صحیح برای پاسخ به نیازهای فوری، میان‌مدت و بلند‌مدت کشور را آماده کرده و اجرایی می کنیم .

دهقان افزود: دیگر فصل جدال سیاسی احزاب و گروه ها تمام شده است ما  وارد دوران جدید در عرصه اداره و سیاست و حکمرانی می شویم که آن چیزی است که من دلم می‌خواهد اگر ملت همکاری کند آن را اجرایی کنم .مردم علاقه‌مند هستند که نظامشان قوی و عزیز باشد و خودشان در درون نظام احساس عزت و افتخار کنند.

علی مطهری، نماینده سابق مجلس، نیز در این باره گفته است: اینکه ما رئیس‌جمهوری نظامی داشته باشیم، صورت خوشی برای کشور ندارد.

او افزود:  حکومت‌های گذشته ترکیه و پاکستان را تداعی می‌کند که آنها با زحمت زیاد توانستند از سلطه نظامی‌ها خارج شوند. با توجه به این مطلب باید گفت حضور نظامیان در عرصه سیاست به‌ویژه در منصب ریاست‌جمهوری به صلاح کشور نیست».