
خبرگزاری رویترز به نقل از دیپلمات های اروپایی گزارش داد که فرانسه بریتانیا و اتحادیه اروپا در حال بررسی اعمال تحریمهای تازه علیه جمهوری اسلامی هستند که این تحریم ها برنامه موشکی این رژیم را هدف قرار میدهد.
بخش شامل ضبط اموال و برخی دارایی های مقامات جمهوری اسلامی و اعمال ممنوعیت سفر فرمانده های سپاه پاسداران به اروپا می شود .
در دنباله این خبر آمده است وزیر امور خارجه فرانسه به جمهوری اسلامی هشدار داده است در صورت بی نتیجه ماندن این گفتگوها بر سر برنامه موشکهای بالستیک ایران پاریس آماده است که تحریمهای تازه علیه جمهوری اسلامی اعمال کند .
به گزارش رویترز وزیر امور خارجه فرانسه به خبرنگاران گفته است در صورتی که گفتگوها به نتیجه بخش نباشد ما آماده هستیم که قاطعانه تحریمهایی اعمال کنیم و آنها این موضوع را میدانند .
در همین زمینه پیش تر دیپلمات ها به رویترز گفته بودند که فرانسه بریتانیا و اتحادیه اروپا در حال بررسی اعمال تحریمهای تازه علیه جمهوری اسلامی ایران هستند .
دیپلماتهای اروپایی به رویترز گفته اند این تحریم ها شامل مسدود کردن اموال و دارایی ها و ممنوعیت سفر برای سپاه پاسداران و برنامه موشکی جمهوری اسلامی خواهد بود .
در حالی وزیر امور خارجه فرانسه این هشدار را مطرح کرده است که تاکنون مقامات جمهوری اسلامی در خصوص مذاکرات موشکی با کشورهای اروپایی ابراز نظر نکرده و همواره برنامه موشکی خود را دفاعی خواندند .
درامد نفتی دزدان اخوندی کلا قطع خواهد شد اون عربستان جبران کند معافیت تحریم نفتی به برخی کشورها فقط یک فورجه و فرصت به نفس گیری ایران شرارت بار اسلامی است . درود وبرکت بر اسرائیل باد تا ابد
سلام.در مورد اون کلیپی که از مشاجره در سازمان ملل بین نماینده جمهوری اسلامی و اسراییل تو کانال تلگرامتون گذاشتید. آیا نماینده اسراییل نمیدونه اسم اون خلیج خلیج فارس هست و نه خلیج ع ر ب ی؟آیا تحریف تاریخ کار خوبیه؟