رژیم ایران گوگوش و بهروز وثوقی را از فهرست هنرمندان گذشته حذف کرد؛ گوگوش: مهم مردم هستند

پایگاه تاریخ نگاری سینمای ایران اقدام به قرار دادن پروفایلی از گوگوش و بهروز وثوقی در بخش انگلیسی سایتش کرده است. ایرج تقی پور، مدیر دایره المعارف دیجیتال سینمای ایران گفت : روزنامه‌نگاران خارجی بایستی به اطلاعات سینمای ایران پیش از آمدن حکومت اسلامی درایران  دسترسی کامل داشته باشند چرا که  “منبع رسمی و جدی در این حوزه وجود ندارد.”

روزنامه کیهان در واکنش به این اقدام  نوشته بود: “سازمان سینمایی در پایگاه تاریخ‌نگاری خود خواننده کاباره‌ای و معشوق اشرف پهلوی را به‌ عنوان سینماگر شناسایی کرد”.

جمهوری اسلامی  پس از روی کار آمدنش در ایران فعالیت شمار زیادی از هنرمندان ایرانی را محدود و به آنان اجازه فعالیت نداده است این رژیم بنا دارد  تا فعالیت های هنری هنرمندان این سرزمین را سرکوب و به فراموشی بسپارد .

ایرج تقی‌ پور افزود :مردم ایران به خوبی هنرمندان پیش از جمهوری اسلامی را می شناسند  ودر بسیاری از وب‌سایت‌های مختلف “تاکنون هیچ فردی معترض ثبت نام آنان در اطلاعات سینمای ایران نشده است .اما پایگاه سینمایی ۳۰سینما توسط عده‌ای که مطمئن هستم تاکنون حتی یک بلیط سینما یا تئاتر یا یک واقعه‌ی فرهنگی را نخریده‌اند،نسبت به ثبت نام آنها  واکنش سخت نشان داده شده است”.

فائقه آتشین، با نام هنری “گوگوش “خواننده و هنرپیشهٔ مشهور و محبوب ایرانی در این باره گفته است : “اگر بخواهم صادقانه بگویم، برایم مهم نیست که من را به رسمیت بشناسند یا نه. مهم این است که مردم به من رسمیت بدهند که داده‌اند.”

یک دیدگاه

  1. سینمای رژیم ترور پرور اسلامی قبل از اینکه به خودش اجازه دهد و اسامی اسطوره هایی چون بهروز وثوقی و گوگوش را از تاریخ سینمای ایران حذف کند ٫ باید سریع و هرچه زودتر این تاریخ دزدان حکومت بروند کتاب کشف اسرار نوشته دکتر موسوی را از تاریخ ننگین حکومت اسلامی بردارند٫ که در آن بطور کامل نوشته و در کتابخانه مشهد ثبت و موجود هست که چگونه خمینی در شب مهمانی نزد یک خانواده ایرانی ساکن عراق در تبعید به دختر بچه ۵ ساله تجاوز میکند. این متجاوزین آخوندیسم بایستی در آخرین مرحلهٔ حکومت ننگینشان ، این لکهٔ ننگ را از رهبر شان سانسور کنند و بس…… وای به آن روزی که مردم به این اسرار جنون آمیز آخوندی دسترسی پیدا کنند٫ و آن روز هم دور نیست ………….؟؟؟؟؟

Comments are closed.