رژیم در توجیه آدم ربایی، پژوهشگر استرالیایی را “جاسوس صهیونیستی” و تروریست های خود را “بازرگان” خواند

حکومت اسلامی ایران یک بار دیگر در شیوه فریبکارانه خود برای کسب آزادی ماموران تروریست خود در کشورهای خارجی موفق شد و از طریق آدم ربایی و در زندان نگاه داشتن یک بانوی پژوهشگر استرالیایی که تخصص او اسلام اهل تشیع بود، موجب آزادی سه تروریست رژیم شود که هشت سال پیش هنگام تدارک دیدن انفجار در فرودگاه بین المللی بانکوک شناسایی و بازداشت شده بودند.

در همان حال که رژیم ایران، بانوی استرالیایی کایلی مور گیلبرت را “جاسوس رژیم صهیونیستی” خواند و به این بهانه او را به زندان انداخت، ادعا کرد که سه ایرانی آزاد شده، دو بازرگان و یک فعال اقتصادی بوده اند که جرمی مرتکب نشده و به اتهامات واهی به زندان افتاده بودند.

با آن که ظاهرا در تهران ادعا شد که این سه تن بازرگانان ساده بوده و با عملیات تروریستی ارتباطی نداشته اند، هنگام ورود آن ها به تهران، مورد استقبال گرم شماری از مقامات دولتی قرار گرفتند و گزارش تصویری استقبال از آن ها در تلویزیون حکومتی نیز پخش شد.این سه تن برای آن که شناسایی نشوند و هویتشان همچنان محرمانه بماند، ماسک به چهره داشته و کلاه های لبه دار به سر کرده بودند تا چهره آن ها پنهان بماند.

تصاویر سه تروریست حکومت ایران که رژیم آنان را “بازرگان و فعال اقتصادی” خوانده است. این تصاویر توسط دوربین های امنیتی در فرودگاه گرفته شده است

پلیس تایلند اعلام کرد که دو تن از این تروریست ها را در حال بمب گذاری علیه هدف های اسرائیلی در فرودگاه بین المللی بازداشت کرده است. نفر سوم که احتمالا توانسته بود بگریزد، در مالزی و هنگامی که قصد پرواز به تهران را داشت بازداشت شد.

علیرغم این واقعیات، رژیم ایران ادعا می کند که یکی از این سه تن “فعال اقتصادی” و دو نفر دیگر بازرگان بوده اند. بر اساس عکس هایی که منتشر شده، هر سه تن افراد جوانی به نظر می آیند که ظاهرا با پوشش سبک گردشگران وارد تایلند شده بودند.

در مقابل، رژیم ایران برای توجیه این آدم ربایی، ادعا می کند که خانم کایلی مور گیلبرت اصلا یک پژوهشگر اسلام اهل تشیع نبوده، بلکه از روز اول توسط سرویس اطلاعات خارجی اسرائیل (موساد) برای انجام ماموریت های جاسوسی تربیت شده و به این منظور به لندن رفته و در دانشگاه های بریتانیا درس خوانده تا آماده اعزام به ایران و دیگر کشورهای اسلامی شود. رژیم ایران حتی ادعا می کند که این بانوی مسیحی، هنگام اقامت در بریتانیا به یهودیت گرویده و با یک افسر جاسوسی اسرائیل ازدواج کرده است.

رژیم ایران همیشه در توجیه این آدم ربایی ها و گروگان گیری ها، اتهاماتی از قبیل جاسوسی به دستگیرشدگان وارد می کند که مسلما هیچ پایه و اساسی ندارد.

 

رژیم ایران این شیوه گروگان گیری را از همان نخستین سال به قدرت رسیدن، مورد استفاده قرار داده بود و از این طریق تا کنون توانسته است ده ها تن از جاسوسان و تروریست های خود در کشورهای خارجی را که در دادگاه های کشورهای خارجی محاکمه و محکوم شده اند و در زندان به سر میبرند، آزاد سازد. یک نمونه این افراد، انیس نقاش تروریست لبنانی زاده بود که به اتهام توطئه برای قتل شاپور بختیار در پاریس، به زندان افتاده بود.