رژیم وسایل ایمنی در اختیار بیمارستان ها نمی گذارد و پزشکان و پرستاران نیز مبتلا می شوند و جان می دهند

منابع محلی در استان گیلان خبر دادند که  شمار پزشکان و پرستاران جان‌باخته بر اثر کرونا به ۱۱ تن رسید. سیامک دیوشلی پزشک بیمارستان بندر انزلی، علی شیخ مرادی پرستار بیمارستان رشت، حمید لطفی جراح استخوان و مفاصل در صومعه‌سرا، و مصطفی صمدی پزشک بابلی شمار کادر درمانی جان باخته بر اثر کرونا هستند.

پزشکان و پرستاران در دو هفته اخیر بارها شکایت کرده بودند که به علت نبود لباس های ویژه ایمنی، آن ها در معرض خطر ابتلا قرار دارند و تنها راه مصونیت، متوقف ساختن رسیدگی به بیماران است.

در این گزارش آمده که  شیخ‌مرادی پرستار بازنشسته بیمارستان‌های محلات در استان مرکزی و اهل گیلان بود که پس از شیوع کرونا داوطلبانه به کار بازگشته و در بیمارستان قائم رشت فعالیت می‌کرد.

ارسلان سالاری، رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان که خود به کرونا مبتلا شده و تحت قرنطینه است در پیام تسلیتی از سیامک دیوشلی به عنوان پزشک متعهد و مردمی نام برد و تاکید کرد که این پزشک وظیفه‌شناس و انسان دوست، در راه خدمت‌رسانی و مراقبت از بیماران جان‌باخته است.

رضا کوچکی‌نیا و دو پرستار به نام‌های نرجس خانعلی‌زاده و محمد وثوقی‌کیا نیز بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند.

رامین عزیزی‌فر، پرستار بیمارستان بهارلو تهران و دومین پرستاری است که پس از یک هفته بستری در بیمارستان مسیح دانشوری درگذشت.

موج ابتلای پزشکان، پرستاران و کادر درمانی و خدماتی بیمارستان‌ها در ایران به ویروس کرونا فراگیرتر از اخبار رسمی منتشر شده است برای نمونه قاسم رضیعی، دکترای هسته‌ای شاغل در بیمارستان شهدای تجریش، در هفته دوم اعلام رسمی شیوع کرونا در ایران  از ابتلای قطعی ۵ تن از پزشکان و کادر درمانی این بیمارستان و همسران‌شان به کرونا خبر داد و گفت حال یکی از آنها وخیم است.

با این حال مقام‌های وزارت بهداشت درباره وضعیت جسمی و بیماری این پزشکان و کادر درمانی اطلاعی در اختیار رسانه‌ها قرار ندادند.

شماری از مقام‌های ستادی بهداشت و درمان ایران نیز به کرونا مبتلا شده‌اند؛ محمدرضا قدیر رییس دانشگاه علوم پزشکی قم و دو معاون او و ده پزشک و پرستار دیگر در قم، محمدجواد کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور، ارسلان سالاری رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از جمله این مقام‌ها هستند.