
یک گزارش جامع اطلاعاتی که توسط رکن اطلاعات ستاد کل ارتش اسرائیل انتشار یافته، ارزیابی می کند که در سال میلادی کنونی، احتمال درگیری جنگی بین اسرائیل و حکومت اسلامی ایران صفر است و خطر رویارویی جنگی با حزب الله لبنان نیز بسیار ضعیف است، ولی این احتمال وجود دارد که حماس در غزه، می خواهد اسرائیل را به یک رویارویی نظامی محدود بکشاند.
در هفته های اخیر، فرماندهان سپاه پاسداران، و همچنین حسن نصرالله، اسرائیل را بارها به جنگ تهدید کرده اند که علت آن سیاست اعلام شده اسرائیل در جلوگیری استقرار سپاه قدس در سوریه است. ولی آشنایان امور در اسرائیل بر این گمان هستند که بعید می نماید حکومت ایران به یک تعرض جنگی علیه اسرائیل دست بزند . زیرا از عواقب آن به خوبی آگاه است.
کارشناسان اسرائیلی در تایید این ارزیابی که در آن گفته شده حزب الله لبنان نیز اشتیاقی به درگیری نظامی با اسرائیل ندارد، گفتند که کشف تونل های زیرزمینی حزب الله در شمال اسرائیل، از اشتیاق آن گروه برای درگیری جنگی با اسرائیل را فرو نشانده است.
کارشناسان نظامی گفتند که حکومت ایران از دامنه فعالیت های نظامی خود در سوریه کاسته و تلاش کمتری برای استقرار در آن کشور به عمل می آورد. ممکن است یکی از علل این امر، ضربات پیاپی نیروی هوایی اسرائیل باشد. ولی بی تردید، بحران مالی حکومت ایران نیز در این راستا تاثیرگذار بوده است. همچنین دولت روسیه مایل نیست که رژیم ایران بر دامنۀ حضور نظامی خود در سوریه بیافزاید . زیرا در همان حال که روسیه خواهان آرامش است تا استقرار سیاسی و نظامی خود در سوریه را تحکیم بخشد، اقدامات رژیم ایران ممکن است موجب رویارویی با اسرائیل شود و منطقه را به آشوب بکشد.
در گزارش سالیانه رکن اطلاعات ستاد کل ارتش اسرائیل همچنین ارزیابی شده که رژیم ایران، با محدود کردن فعالیت های جنگی در سوریه، اقداماتی را برای برپایی پایگاه های موشکی در خاک عراق انجام داده و هدفش آن است که در صورت بروز جنگ، اسرائیل از خاک عراق نیز هدف عملیات جنگی قرار گیرد.
در گزارش های دو هفته پیش آمده بود که ایالات متحده به اسرائیل هشدار داده که مبادا در خاک عراق به عملیات نظامی دست بزند. ولی کارشناسان می گویند که اگر امنیت اسرائیل ایجاب کند، این توصیه نادیده گرفته می شود.
ظاهرا می تواند علت استقرار پایگاه های موشکی در خاک عراق، جنبه مضاعف داشته باشد. از یک سو رژیم ایران می خواهد در صورت تعرض موشکی، آن را از خاک عراق انجام دهد و ظاهرا از خود سلب مسؤولیت کند، و یا فرض دیگر آن است که رژیم ایران بتواند از خاک خود و عراق ، سوریه و لبنان، اسرائیل را به طور همزمان هدف حملات موشکی قرار دهد.
یک تحلیلگر امور نظامی گفت که از این پس اسرائیل بیشترین توجه خود را متوجه رفتارهای گروه های ترور در غزه می سازد. به گفته این تحلیلگر، اسرائیل در ماه های گذشته نسبت به آشوبگری های حماس و جهاد اسلامی در خط نوار مرزی غزه با اسرائیل خط مدارا در پیش گرفته بود، تا ابتدا خطر تونل های تهاجمی حزب الله در شمال کشور را خنثی کند. ولی اکنون که این خطر برطرف گردیده، اسرائیل به رویدادهای غزه توجه بیشتری خواهد داشت.
در گزارش های روزهای اخیر آمده بود که گروه حماس به بازداشت ده ها تن از فعالان گروه جهاد اسلامی آزادی فلسطین پرداخته است. این افراد کوشیده اند تب جنگی را در خط مرزی غزه با اسرائیل بالا ببرند – ولی حماس با این سیاست موافق نبوده است. آگاهان می گویند که جهاد اسلامی در این ماجراجویی، طبق دستورات حکومت اسلامی ایران عمل می کرده است.
تنها موفقیت رژیم پلید جمهوری اسلامی ایران فقط در خفه کردن صداهای آزادیخواهان داخل کشور و دزدی از جیب ملت برای تهاجم وتجاوز به سایر کشورها میباشد واز طرف دیگر کلاه گذاشتن سرملت روشنفکر با دغلکاری ها و دروغگوئی های روزانه شان میباشد. دست نشانده ابلیس، آقای سید علی خامنه ای خر خودتی.