زنان را در ایران هر روز محرومتر می کنند، ولی در آلمان می کوشند که زنان هر چه بیشتر ترقی کنند

در همان حال که حکومت ایران می کوشد هر روز زنان را از بخش دیگری از حضور در صحنه اجتماعی و اقتصادی کشور دور سازد، اکثریت مردم در آلمان خواهان آن هستند که میزان دخالت زنان در امور کشور و فعالیت های بازرگانی و فرهنگی و غیره، بیش از پیش افزایش یابد.

در حال حاضر زنان زیادی در صحنه فعالیت های اجتماعی آلمان وجود دارند که به مقامات عالی رسیده و نقش برجسته ای در اداره کردن کشور دارند. ولی این درصد هنوز کافی نیست و بین زن و مرد تساوی ایجاد نمی کند.

در آخرین نظرسنجی که در آلمان برگزار شده، آمده است که ۷۸ درصد از پرسش شنوندگان خواهان آن هستند که زنان هرچه بیشتر در امور اداره کشور شرکت داده شوند.                                                                                                 خانم آنگلا مرکل یکی از برجسته ترین چهره های زن در آلمان است که سالیان دراز رهبری آن کشور را به دست دارد و با موفقیت های زیادی روبرو بوده است.

اکنون اکثریت بزرگ مردم آلمان می گویند که زنان می توانند مسؤولیت های بسیار بزرگی را در اداره کردن امور کشور به عهده بگیرند.

زنان، در همه کشورها، دست کم نیمی از نیروی انسانی را تشکیل می دهند و اگر از مسؤولیت های بیشتری برخوردار شوند، مسلما باعث بالا رفتن هرچه بیشتر سطح زندگی و ترقی اجتماعی در آن کشور خواهد شد.

شوربختانه، در حکومت اسلامی ایران، روند کاملا معکوسی جریان دارد که نه تنها متوقف نمی شود، بلکه سران رژیم هر روز بر شتاب آن افزوده می گردد. دستور حکومت در مورد ممنوعیت استخدام منشی زن برای روسای مرد، امکانات کاریابی محدود زنان را بیش از پیش محدود می سازد و نتیجه آن فقر مالی و عقب ماندگی اجتماعی می باشد که زنان را توسری خورتر و مردان را دیکتاتورتر می سازد و به میزان تولیدات ملی آسیب می رساند و اقتصاد کشور را تضعیف می کند و از میزان خلاقیت های فرهنگی نیز می کاهد.

در اسرائیل، زنان سکولار در همه رشته های موجود حضور فعال دارند و برخی از زنان به مقامات عالیه در همه امور کشور رسیده اند. ولی دو قشر از زنان، هنوز همچنان در مراحل عقب ماندگی قرار دارد و دولت برای پیشبرد مالی و اجتماعی آن ها می کوشد. یک قشر، زنان اولترا ارتودوکس، یعنی مذهبیون متعصب هستند که بسیاری از زنان این جامعه تحصیلات کافی ندارند و شاغل نیستند و طبقه دوم زنان خانواده های عرب هستند که آن ها نیز به همین مشکل دچارند.

دولت اسرائیل با اختصاص دادن بودجه های کلان، می کوشد دوره های تحصیلات فنی، به ویژه در امور کامپیوتری برای این گونه زنان ترتیب دهد و آنان را وارد بازار کار سازد.

یک دیدگاه

  1. این زن در حال کمک به پایداری رژیم ملایی در ایران است در صورتی که خوب میداند که این اخوندهای خونخوار چه به سر زنان و دختران ایران اورده و میاورند

    ای ابردزدان، اگر اخوندها انقدر خوبند که نگرشان داشته اید پس چرا یک ملا توی مجلس دولتهایتان نیست؟

Comments are closed.