سازمان ملل متحد از «شمار قابل توجه» کشته‌شدگان در اعتراض‌های ایران ابراز نگرانی کرد

تصویری از میدان آزادی(اقبال) شهر سنندج  که معترضین در آن تجمع کرده اند

سازمان ملل متحد از «شمار قابل توجه» کشته‌شدگان در اعتراض‌های ایران ابراز نگرانی کرد

سازمان ملل روز سه شنبه از شمار بالای کشته شدگان در تظاهرات سراسری طی چهار روز گذشته ابراز نگرانی کرد و از رژیم خواست با معترضان با احترام برخورد کند.

از روز شنبه که رژیم اقدام به قطع سراسری اینتر نت نموده اطلاع رسانی درباره تعداد کشته شدگان و همچنین دستگیر شدگان پایین آمده و رژیم در تلاش است ارتباط تلفنی را نیز از کار بیاندازد.

ایالات متحده نیز در روزهای گذشته چندین بار به رژیم درباره نحوه برخورد با معترضین هشدار داد.

گزارضها از ایران حاکی از آن است که مردم همچنان در خیابانها حضور دارند اما به دلیل قطع بودن اینترنت نمی توانند فیلم ها و تصاویری از این تظاهرات را به بیرون بفرستند.

در روزهای گذشته سفیر ایالات متحده در آلمان گفته بود که دولت ایالات متحده در تلاش است تا اینترنت امن و پر سرعت در اختیار ایرانیان قرار گیرد اما تاکنون هیچ اقدام عملی در این راستا انجام نگرفته است.

شب گذشته شاهزاده رضا پهلوی نیز از ایالات متحده و اروپا خواست تا با در اختیار قرار دادن اینترنت به ملت ایران ککه در حال مبارزه با رژیم دیکتاتوری هستند به یاری آنها بیایند.

2 دیدگاه‌

  1. دونالد ترامپ در شایسته ترین عنوان برای بشار اسد، قصاب سوریه، او را “اسد حیوان” نام داد. فکر میکنم با توجه به کشتار بیش از دویست نفر در ایران ظرف دو روز، عنوان “حیوان” فقط مناسب اسد نیست بلکه در ایران هم صاحب عنوان دیگری پیدا شده است. ضمنا از هموطنان تقاضا دارم به عوامل سرکوب در محله و میان خانواده های خود هشدار بدهند که زمانی که رژیم به تنگنا برسد، فرماندهان پاسدار و بسیج و آخوندهای معمم و مکلا که میلیاردها دلار برده و در خارج ذخیره کرده اند، جای امن و امانی در روسیه و سوریه و ونزوئلا و چین و کره شمالی و جاهای دیگر برای خودشان دست و پا کرده اند و عوامل دست چندم هستند که باید پاسخگوی ملت باشند و تاوان ظلم رژیم را خودشان و خانواده هایشان بدهند. از همین امروز لازم است با استفاده از رسانه های اجتماعی و پخش شبنامه و اعلامیه در محله ها، اسامی عوامل سرکوب را با ذکر محل کارشان به اطلاع همه برسانیم و به آنها هشدار دهیم که خودشان را بیش از این آلت دست رژیم نکنند.

  2. تأکید سید علی خامنه‌ ای بر لزوم افزایش جمعیت ایران
    تأکید سید علی خامنه ای بر لزوم افزایش جمعیت ایران بر فشار سرکوب و نابودی و محو=اعدام، ترور، جنگ، تهدیدهای اتمی، موشکی==

Comments are closed.