ستاد مبارزه با مواد مخدرحکومت اعلام کرد: بیش از چهار میلیون معتاد در ایران وجود دارد

ناصر اصلانی معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر حکومت ایران می‌گوید در ایران بیش از چهار میلیون معتاد وجود دارد که دو میلیون و چهارصد هزار معتاد به طور رسمی شناسایی شده‌اند.

او گفت:  تخمین زده می‌شود که یک میلیون و چهارصد هزار معتاد دیگر هم در کشور وجود داشته باشد که شناسایی نشده‌اند. او همچنین گفته ممکن است شمار بیشتری معتاد در کشور وجود داشته باشد.

این مقام ارشد در ستاد مبارزه با مواد مخدر گفته ۶۴ هزار نفر از این معتادان به گفته وی معتاد متجاهر هستند. این عبارت از سوی مقامات ایران برای معتادانی استفاده می‌شود که به گفته آنها با وجود امکانات لازم  حاضر نشده‌اند برای ترک اعتیاد و درمان اقدام کنند و ناگزیر باید آنها را به مراکز درمان اجباری انتقال داد.

رژیم  اسلامی ایران در ۴۰ سال گذشته برای مبارزه با مواد مخدر به روش‌های مختلفی از جمله اعدام روی آورده و هزاران نفر تاکنون در این چارچوب اعدام شده‌اند.

ایران دارای یکی از بالاترین آمارهای اعدام است و به همین دلیل مورد انتقاد محافل حقوق بشری داخلی و خارجی است.

منتقدین حکومتی بر این باور هستند که مجازات اعدام نمی‌تواند در برابر قاچاق و مصرف مواد مخدر اقدامی بازدارنده باشد.

قاچاق مواد مخدر یکی دیگر از منابع پرسود برای سپاه پاسداران است که کمتر مورد بررسی قرار میگیرد.

بحرانهای اقتصادی و ناهنجاریهای اجتماعی کنونی در ایران محصول حاکمیت غارتگرانه و مردم ستیز ۴۰ ساله نظام اسلامی ایران  می باشد.

سپاه پاسداران سال هاست که  در قاچاق و توزیع مواد مخدر در داخل و خارج از مرزهای ایران فعالیت دراد  تا آنجا که امروز به کانون توجهات جامعه بین‌المللی و خبرگزاریها تبدیل شده است.

تولید و توزیع مواد مخدر به‌عنوان یک تجارت پرسود که در تمامی تار و پود این رژیم تنیده شده است کاربردی دوگانه در سیاست‌های ویرانگر رژیم ایران داشته و دارد. از یک‌سو مهمترین اهرم سرکوب رژیم در داخل ایران وبهانه ای برای اعدام جوانان به جرم مواد مخدر، از سوی دیگر تأمین کننده اهداف ضدمردمی این رژیم در صدور تروریسم به سراسر جهان می‌باشد.

بر اساس مستندات ارایه شده محافل بین‌المللی از زمان روی کار آمدن رژیم اسلامی، روند تجارت مواد مخدر و واردات رژیم از کشور افغانستان تا آنجا سیر صعودی به خود گرفته است که سود قاچاق مواد مخدر برای سپاه، میلیونها دلار برآورد شده است.

بر اساس گزارش دفتر نمایندگی سازمان ملل ‌متحد در امور مبارزه با مواد مخدر «حدود ۴۰‌درصد از مواد مخدر وارد شده به ایران در همین کشور می‌ماند و ۶۰‌ درصد بقیه آن به کشورهای عراق، ترکیه، آذربایجان و سرانجام به اروپا می‌رسد».