سخنگوی وزارت خارجه حکومت ایران در واکنش به قطعنامه اتحادیه اروپا درباره سرکوب زنان به پارلمان اروپا اعتراض کرد و گفت : برای رعایت حقوق بشر نیازی به انتقاد و توصیه دیگران نداریم
موسوی به تندی به این قطعنامه تاخت و گفت این بیانیه مغرضانه و فرصتطلبانه، و به علت ناآشنایی نمایندگان جدید پارلمان اروپا با تحولات جاری در ایران است..
در حالی که سرکوبگری در ایران به اوج رسیده و رژیم همه موازین انسانی را در این راستا زیرپا گذاشته، ادعا می کند که پیرو قواعد حقوق بشر اسلامی است و به آن چه که در غرب در این زمینه رایج شده، اعتنایی ندارد.
نمایندگان پارلمان اروپا ، به اتفاق آرا به قطعنامهای در محکومیت کارنامه حقوق بشری جمهوری اسلامی رای داده و خواستار پایان دادن به “سرکوب زنان” و همچنین خواستار آزادی فوری تمام شهروندان دوتابعیتی ایران و اروپا یی از جمله نازنین زاغری رتکلیف، احمدرضا جلالی و کامران قادری شدند که در ایران زندانیاند.
موسوی گفت: ما منکر برخی از کمبودها در کشور در این زمینه نیستیم و جمهوری اسلامی برای فائق آمدن بر آنها بر پایه اصول و ارزشهای اسلامی – ملی تلاش میکند.
شمار زیادی از نهادهای حقوق بشری پیشتر اعلام کرده بودند که حکومت ایران با افزایش آمار اعدام ها و بازداشت ها و عدم آزادی اجتماعی به زنان منشأ نقض حقوق بشر در ایران است .
در حالیکه سخنگوی وزارت خارجه ایران ادعا می کند که حکومت برای رعایت حقوق بشر نیازی به تأکیدهای دیگران ندارد. جاوید رحمان، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران، در تازهترین گزارش خود گفته است در یک سال اخیر آزادی بیان در جمهوری اسلامی محدودتر شد، نقض حقوق بشر، از جمله حق حیات، حق آزادی و حق دادرسی عادلانه، تداوم یافت و شمار اعدامها به ۲۵۳ نفر رسیده است .