سخنگوی نیروهای مسلح حکومت اسلامی تهدید کرد که رژیم ایران از عاملان انفجار در کشتی جاسوسی رژیم که در دریای سرخ مستقر است، به شدت انتقام خواهد گرفت. ابوالفضل شکارچی در این سخنان، از کشور و یا فرد خاصی نام نبرد، ولی تاکید کرد که انتقام رژیم ایران، سخت و گزنده خواهد بود. حکومت ایران همیشه این گونه تهدیدها را پس از وقوع تعرض علیه اهداف و افراد آن رژیم تکرار کرده است.
رسانه های وابسته به سپاه پاسداران، پیشتر ادعا کرده بودند که این انفجار توسط اسرائیل صورت گرفته است. ولی پس از یک روز، ادعا کردند که یک کشور دیگر هم در این حمله دست داشته است.
با این همه، ابوالفضل شکارچی در ادامه سخنانش گفت که هنوز تحقیقات در این زمینه به انجام نرسیده است، ولی رژیم ایران همه آمران و عاملان این تعرض را شناسایی خواهد کرد و از آن ها سخت انتقام خواهد گرفت.
خبرگزاری العربیه سه روز پیش نوشته بود که ارتش ایران دارای یک واحد از کوماندوهای زیرابی است که به بخش زیرین کشتی جاسوسی ساویز که در نزدیکی سواحل یمن و روبروی سواحل اریتره مستقر می باشد دو مین مغناطیسی چسباندند که انفجار آن خساراتی به کشتی وارد آورد. برخی رسانه های خارج از ایران ارزیابی می کنند که این خسارات جدی بوده است ولی از ابعاد آن خبر دقیقی در دست نیست.
ابوالفضل شکارچی، در عین حال که گفت هنوز تحقیقات ادامه دارد، افزود که رژیم ایران مطمئن است که هیچ یک از امیرنشین های عربی حوزه خلیج فارس در این حمله دخالتی نداشته است.
این ارزیابی در حالی بیان می شود که عربستان سعودی بیشترین آسیب ها را از حملات موشکی و پهپادی حوثی های یمن متحمل شده که همه آن ها را رژیم ایران در اختیار این نیمه شیعیان یمنی قرار داده است.
این سخنگوی نیروهای مسلح رژیم ایران در ادامه سخنانش گفت: «می دانیم که اسرائیل و آمریکا در این منطقه با برخی کشورهای عربی همکاری دارند و آن ها کیفر این همکاری را خواهند پرداخت.او گفت: «تردیدی نداریم که دولت آمریکا در همه این تلاش های تعرضی علیه ایران سهم دارد».