سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی به سخنان پرزیدنت ترامپ واکنش نشان داد: ترامپ صرفا آرزوهای باطل و محال خود را بیان می کند

حکومت اسلامی به شدت در تنگنای سیاسی و اقتصادی قرار دارد و آن چنان که پیداست سعی دارد به صورت پنهانی و از هر طریقی که شده به توافقی پنهانی با دولت پرزیدنت ترامپ برسد

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی در واکنش به سخنان پرزیدنت ترامپ که گفته بود رژیم ایران درخواست مذاکره با دولت آمریکا را دارد گفت: ترامپ صرفاً آرزوهای باطل و محال خود را بیان می کند.

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ساعتی بعد از این سخنان پرزیدنت ترامپ سریعا واکنش نشان داده و در مقام پاسخگویی به ادعای پرزیدنت ترامپ  مبنی بر اینکه مقامات جمهوری اسلامی درخواست مذاکره با دولت آمریکا را داده‌اند گفت: رییس جمهوری آمریکا همچون همیشه، بی آموختن درسی از تاریخ تحولات دهه های اخیر و بازبینی سیاستهای سراپا غلط اسلاف خود در قبال این منطقه و ایران بار دیگر سخنانی بی منطق و از سر نفرت را نسبت به مردم این سرزمین باستانی مطرح کرده که باز تکرار همان زیاده خواهی و جاه طلبی های قدرت های قرون وسطایی و تاریخ مصرف گذشته است.

وی افزود: خیال پردازی و اقدامات خصمانه ایالات متحده آمریکا تاکنون علیرغم همه تلاش های کینه توزانه آنها نسبت به مردم ایران راه به جایی نبرده و بی شک در آینده نیز نخواهد برد.

پرزیدنت ترامپ روز یکشنبه در یک کنفرانس خبری در سخنان کوتاهی درباره ایران گفت: آنها (رژیم ایران) وضعیت خوبی ندارند و از دولت آمریکا درخواست مذاکره  کرده اند.

پرزیدنت ترامپ توضیح بیشتری درباره این ادعای خود نداد و روشن نساخت مقامات جمهوری اسلامی چه زمانی و از چه طریقی درخواست مذاکره با آمریکا را داده اند.

 

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی در ادامه گفت: ترامپ صرفا آرزوهای باطل و محال خود را بیان می کند که با واقعیت های موجود هیچ تطابقی ندارد. او می داند جمهوری اسلامی ایران دهه هاست با فشارها و سیاست های تحریمی آمریکا آشنا و رو در رو است.

قاسمی تاکید کرد: ترامپ بداند ملت ایران هیچگاه در برابر فشار های ظالمانه آمریکا سر فرود نخواهد آورد؛ آنهم در برابر حاکمانی که تحریم را بجای تکریم و دیوار را بجای پل برمی گزینند.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران درحالی بر دشمنی دولت آمریکا با ملت ایران سخن می‌گوید که پرزیدنت ترامپ و دیگر مقامات بلند پایه سیاسی آمریکا از جمله مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا همواره اعلام کرده اند که سیاست آنها مبنی بر پشتیبانی و حمایت از خواستهای بر حق مردم ایران در مقابل حکومت دیکتاتوری جمهوری اسلامی است و با صراحت میگویند که میان ملت ایران که یک ملت تاریخی و کهن است  و حکومت ملایان تفاوت قائل هستند و حساب حکومت را از ملت ایران جدا می دانند.

از جمله برایان هوک سرپرست گروه اقدام ایران در وزارت خارجه آمریکا گفت:ما ملایان حاکم بر ایران را نماینده ملت کهن و تاریخی ایران نمیدانیم.

حکومت اسلامی سعی دارد وضعیت وخیم اقتصادی را که نتیجه ۴۰ سال سیاست های غلط حکومت اسلامی و سوء مدیریت حکومت  است به گردن تحریم های آمریکا بیندازد.

پرزیدنت ترامپ در ماه اردیبهشت به صورت یکجانبه از قرارداد اتمی موسوم به برجام خارج شد و پس از آن تحریم هایی که از زمان  امضای قرارداد اتمی در سال ۲۰۱۵ تعلیق شده بود بازگشتند و در دور دوم تحریمها که از روز سوم نوامبر ۲۰۱۸ اجرایی شد آمریکا صدور نفت ایران را مورد تحریم قرار داد همچنین سیستم بانکی و مالی ایران را مورد تحریم قرار گرفت.

حکومت اسلامی به شدت در تنگنای سیاسی و اقتصادی قرار دارد و آن چنان که پیداست سعی دارد به صورت پنهانی و از هر طریقی که شده به توافقی پنهانی با دولت پرزیدنت ترامپ برسد.

در مقابل  اما دولت پرزیدنت ترامپ  و دیگر مقامات دولت او همواره بر سیاست تغییر رفتار حکومت ایران تاکید دارند و در حالی که درهای مذاکره با جمهوری اسلامی را باز گذاشته اند بیان می‌کنند که اگر حکومت ملایان این ۱۲ شرط  را اجرا کند در مقابل دولت آمریکا نیز حاضر است به صورت آشکار با حکومت اسلامی بر سر میز مذاکره بنشیند.