یک روز پس از اعلام کناره گیری برایان هوک دبیر شورای عالی امنیت ایران با استقبال از استعفای وی در یک پیام توییتری نوشت: شاید مایک پومپئو، وزیر خارجه آمریکا، نیز پیش از رفتن دونالد ترامپ «مجبور شود چمدانهایش را ببندد».
علی شمخانی پس از سخنگوی وزارت خارجه رژیم دومین مقام رسمی حکومتی بود که در این باره اظهار نظر نمود.
سخنگوی وزارت خارجه رژیم البته نظر متفاوتی در این باره ابراز نمود موسوی رفتن برایان هوک را در تغییر سیاست ایالات متحده نسبت به رژیم بی تاثیر دانست.
اما اظهار نظر علی شمخانی را میتوان کاملا متفاوت از وزارت خارجه دانست تا حدی که شمخانی کناره گیری هوک را شکست ترامپ دانسته و کناره گیری هوک را نشاندهنده انتظار و استقبال او برای شکست ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا قلمداد کرد.
مایک پومپئو، وزیر خارجه آمریکا، روز پنجشنبه اعلام کرد که برایان هوک، نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران، از سمت خود کنارهگیری میکند.
الیوت آبرامز، نماینده فعلی وزارت خارجه آمریکا در امور ونزوئلا، در دوره «انتقالی» مسئولیت امور ایران را نیز به عهده خواهد داشت.
برایان هوک، ۵۲ ساله، در سال ۲۰۱۸ به عنوان نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران منصوب شد.
در واکنشی دیگر به کنارهگیری آقای هوک، علیرضا میریوسفی، سخنگوی نمایندگی ایران در سازمان ملل، این موضوع را «تعیینکننده» ندانست و گفت فارغ از این که چه کسی مسئول اجرای سیاست «فشار حداکثری» دولت ترامپ باشد، حکومت ایران مقابل این سیاست کوتاه نمیآید.
موسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه رژیم همچنین گفت: ایران لقمه بزرگتر از دهان همه مقامات فعلی و آینده آمریکایی است. تفاوتی بین جان بولتون، برایان هوک یا الیوت آبرامز نیست؛ وقتی سیاست آمریکا در قبال ایران مطرح است؛ برای مایک پمپئو، دونالد ترامپ و آیندگان هم به همین صورت است.
۷