سالیان دراز است که واژه “خیابان خواب” را شنیده اید. خیابان خواب به مفهوم انسانی است که از روی فقر و ناداری بی خانمان شده و قدرت پرداخت اجاره خانه را ندارد و در خیابان ها شب را به سر می برد.
بعد واژه گور خواب را شنیدید و بدنبال آن واژه اتومبیل خواب به میدان آمد – زیرا انسانی که نمی تواند هرماه مبلغ کلانی را به عنوان اجاره خانه بپردازد، شب را در داخل اتومبیل خود به روز می آورد و منت صاحبخانه را نیز نمی کشد.
حالا زمان آن است که یک واژه جدید بیاموزید و آن “پشت بام خواب” است. یعنی انسان هایی که کمکی پول دارند، ولی قادر به اجاره کردن یک آپارتمان نیستند و ناچارند خوابگاه خود را در پشت بام قرار دهند که پول کمتری می طلبد.
می دانید نرخ پشت بام خوابی چقدر است؟ پنجاه هزار تومان برای یک شب. درست شنیدید: شبی پنجاه هزار تومان.
مبلغی نیست! پیش گدا هم بگذارید، قهر می کند.
در ضمن می بینید که زبان شیرین فارسی، در حکومت اسلامی ایران، چقدر سریع رشد می کند: از خیابان خواب تا گورخواب و از اتومبیل خواب تا پشت بام خواب
خداوند خودش به ملت ایران رحم کن
———————————————————————————————————————
سران حکومت ایران، که احساس می کنند رژیمشان به شدت لرزان شده و در آستانه سقوط و فروپاشی قرار گرفته، خیلی دلشان می خواهد که این اتفاق برای دیگران روی دهد و نه برای خودشان. سپاهی محمد باقر قالیباف رئیس جدید مجلس، در دیدار با فردی که او را “سفیر فلسطین در ایران” می نامند، از جمله گفت: «رژیم صهیونیستی، از داخل در آستانه فروپاشی قرار گرفته است». علت دلخوشی قالیباف، آن است که احزاب سیاسی مختلف که دولت ائتلافی اسرائیل را تشکیل می دهند، با هم بحث و جدل دارند و دچار اختلاف نظر هستند».
ولی آن چه که سپاهی قالیباف نمی داند آن است که بحث و جدل، در یک جامعه آزاد و دموکرات، یک امر طبیعی و حتی سالم و عامل پیشرفت است و موجب استحکام کشور و ملت می شود. اسرائیل از هفتاد و دو سال پیش که بار دیگر قدم به عرصه وجود گذاشت، همیشه با این شکاف های حزبی و بحث و جدل روبرو بوده، و این، یکی از سازه های دموکراسی و مردم سالاری است.
آن چه بالاخره فرو خواهد ریخت، حکومت های دیکتاتوری مانند رژیم ایران است که شرکت کنندگان در تظاهرات مردمی را به زندان می اندازد، و آن ها را حتی به اعدام محکوم می کند.
هادی خامنه ای، برادر علی خامنه ای، گفته بود: «حکومت با کفر می ماند، ولی با ظلم و دیکتاتوری فرو می پاشد»
هادی خامنه ای این سخنان را سی و پنج سال پیش بر زبان جاری ساخت و از آن هنگام، صدای او را خاموش کرده اند.