سخن کوتاه

همان زیاده گوی همیشگی، سپاهی محمدرضا نقدی، که همانند دیگر فرماندهان سپاهی رجز می خواند، به ظاهر برای ترساندن قدرت های بزرگ و به ویژه ایالات متحده، ادعا کرده است که رژیم ایران دارای یک ارتش مخفی در سراسر جهان است که قابل شناسایی نیست و می تواند همه کشورهای متخاصم با رژیم ایران را نابود کند.

همگان می دانند که رژیم ایران در بسیاری از کشورها و به ویژه ایالات متحده و غرب اروپا، افراد و عواملی را اجیر کرده که کارشان جاسوسی نسبت به فعالیت ایرانیان برون مرزی و اجرای عملیات تروریستی علیه آنان می باشد. در اکثر قریب به اتفاق این توطئه های تروریستی، عوامل رژیم در اروپا و آمریکا شکست خورده اند: در دانمارک، هلند، بلژیک علیه مخالفان رژیم و در آفریقای جنوبی برای کشتن سفیر ایالات متحده در پرتوریا.

این کجایش یک ارتش نامریی است؟ رژیم دلالان پولشویی و عوامل قاچاق قطعات ممنوع اتمی و موشکی به ایران، شبکه های متعددی در جهان دارد. ولی این، کجایش یک ارتش نامرئی است که قدرت های بزرگ جهان باید از آن بترسند؟

وانگهی، گیریم  چنین ارتشی هم وجود داشته باشد. آیا این، برای مردم ایران آب و نان می شود؟

آیا برای بیکاران ایجاد اشتغال می کند؟

آیا از ادامه سقوط قشر میانه به دامان قشر مستضعف جلوگیری می کند؟

آیا می تواند دامنه شیوع فاجعه آمیز کورونا در ایران را مهار کند؟

محمدرضا نقدی و دیگر فرماندهان پرحرف سپاه پاسداران باید به این پرسش ها پاسخ دهند.

________________________________________________________________

خودکشی یک دانش آموز یازده ساله که خانواده فقیرش نمی توانست برایش تلفن هوشمند بخرد تا همانند همکلاسی هایش بتواند در کلاس مجازی مدرسه حضور یابد، ایران را تکان داد. حالا رژیم برای لاپوشانی این ماجرای دردناک، اعلام می دارد که پرونده تشکیل داده و جسد را به پزشکی قانونی فرستاده که علت مرگ را بررسی کند.

آن ها به دروغ می گویند که علت خودکشی محرومیت از تلفن همراه نبوده، بلکه علت دیگری داشته که برای بررسی آن پرونده تشکیل داده اند.

سخت شرمنده هستند که وضع اقتصادی و مدیریت کشور به حدی وخیم شده که فقر خانواده ها، موجب خودکشی فرزندان می شود.

همانگونه که در مورد هواپیمای اوکراینی کوشیدند لاپوشانی کنند و بالاخره ناچار به اعتراف واقعیات شدند، اکنون هم تلاش دارند با پرونده سازی، ادعا کنند که آن کودک خودکشی نکرده، مثلا ممکن است مسموم شده باشد و یا در اثر سکته قلبی مرده باشد. آن ها قادرند هر نوع دروغی را برای پنهان داشتن واقعیات ببافند و تحویل مردم بدهند.

راستی یادتان هست که ادعا کردند ندا آقاسلطان، خودش به گردن خویش گلوله زد و کشته شد؟