شماری از رسانه های فارسی زبان برون مرزی که با بودجه های کلان اداره می شوند، از انتشار این خبر مهم که گروهی از میهن دوستان ایرانی پرچم اسرائیل را روی یک پل هوایی در تهران پارس آویزان کرده و پایین پرچم نوشته اند “موساد سپاسگزاریم” خودداری کرده اند.
شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال یک گزارش جامع صوتی پخش کرد، ولی خبر را به صورت کتبی منتشر نساخت.
بی بی سی نیز گزارش جامعی درباره واکنش کاربران ایرانی انتشار داد، ولی بیشتر به این رویداد اشاره ای نکرده بود.
ولی رادیو فردا در سایت خبری خود چیزی در این باره انتشار نداد و در مورد صدای آمریکا نیز مطلبی در این زمینه نیافتیم.
شاید هم غرض و مرضی نداشته اند و از دیدگاه حرفه ای، تشخیص داده اند که این یک خبر بی اهمیت است و ارزش انتشار ندارد.
واقعا باید پرسید، این که سرپرست برنامه های اتمی رژیم ایران در یک حادثه باور نکردنی به هلاکت می رسد و رژیم در فقدان آن نوحه سرایی می کند، و گروه های زیادی از مردم ایران از این ضربه ای که به حکومت وارد آمده چنان خوشحال می شوند که پرچم اسرائیل را در یک نقطه پر رفت و آمد آویزان می کنند و از سرویس امنیت خارجی اسرائیل، بابت این دستاورد شگفت انگیز که به اسرائیل نسبت داده شده سپاسگزاری می کنند، از نظر ارزش خبری چه اهمیتی دارد که آنان به خود زحمت دهند و چنین خبری را منتشر سازند.
از دیدگاه آن ها، خبر مهم این است که ترکی الفیصل در یک سخنرانی، به حملات گزنده ای علیه اسرائیل می پردازند و اتهامات بی اساسی وارد می کند که باید پاسخ آن هم انتشار یابد – ولی آن رسانه، آوردن استدلال های اسرائیل در پاسخ به این ادعاها را غیرضروری می داند.
رادیو فردا با پول ملت آمریکا اداره می شود، ولی اکنون مدتی است به صورت غیرمستقیم غرض ورزی می کند و اورشلیم را هم، اکثرا، بیت المقدس می خواند. خبر دیگری که در رادیو فردا انعکاس بزرگ یافته، حملات تبلیغاتی سفیر روسیه در اسرائیل علیه این کشور است، بی آن که پاسخ اسرائیل را به این اتهامات جستجو کند.
—————————————————————————————————-
یکی از دلخراش ترین گزارش های خبری امروز آن بود که فقر و نداری در ایران به حدی رسیده که برخی از شهروندان ناچار می شوند برای خرید نان، کارت شناسایی خود را به گروگان بگذارند و نان را هم به صورت قسطی بخرند. آیا چنین داستانی را می توان در قرن بیست و یک و آن هم در کشور ثروتمندی مانند ایران باور کرد؟
شرم کنند آنانی که به دنبال گفته ی خمینی، ادعا کردند که ایران را به آن مرحله از رفاه و بی نیازی خواهند رساند که نه فقط آب و برق، بلکه اتوبوس و مسکن را نیز مجانی خواهند کرد و حیثیت معنوی را به مردم باز خواهند گرداند.
ولی از دیرباز، نه تنها حیثیت مردم ایران را پایمال کرده اند، بلکه توان خرید نان را نیز از آنان سلب کرده اند.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران روز سهشنبه، ۱۸ آذر، در سخنانی با بیان اینکه انتقام از عاملان و آمران ترور محسن فخریزاده حتمی است، از «پیشرفت» در بررسی پرونده کشته شدن این چهره ارشد برنامه هستهای ایران خبر داد.
علی فدوی، جانشین فرمانده سپاه، در حاشیه مراسم خاکسپاری یکی از نمایندگان سابق مجلس، بدون ارائه جزئیات بیشتر در این باره افزود که پس از بررسی نتایج بهدستآمده، بلافاصله به مردم «اطلاعرسانی» خواهد شد.
او با اشاره به تلاش برای دستگیری عوامل این ترور گفت: «کسانی که از دهه شصت خیانت به ملت ایران را آغاز کردند، باید شناسایی و معرفی شوند.»
خبرگزاری مهر به نقل از جانشین فرمانده کل سپاه گزارش داد که علاوه بر وزارت اطلاعات، نهادهای مختلفی همچون «سپاه» و «اطلاعات سپاه» مشغول بررسی «شبانهروزی» این پرونده هستند.
علی فدوی همچنین با تاکید بر حتمی بودن «انتقام از عاملان و آمران ترور» فخریزاده گفت: «حتما در نخستین فرصتی که پاسخ ما کفایتکننده و درخور باشد، اقدام میکنیم.»
خبرگزاری فارس نزدیک به سپاه پاسداران نیز دو روز پس از ترور محسن فخریزاده بدون ذکر منبع اعلام کرد که تیراندازی به سمت خودروی او با استفاده از «سلاحهای خودکار» صورت گرفته و «هیچ عامل انسانی در محل ترور حضور نداشته است».