سرباز جان باخته اسرائیلی به خاک سپرده شد و یک غیرنظامی نیز جان باخت، ولی تروریست هنوز فراری است

سرباز اسرائیلی که به دست تروریست فلسطنی با ضربات چاقو جان داد

بک تکاور جوان ارتش دفاعی اسرائیل که روز گذشته (یکشنبه) در اثر ضربات چاقوی یک تروریست فلسطینی در کرانه باختری جان باخته بود، امروز طی آئین نظامی به خاک سپرده شد. در آن تعرض وخیم تروریستی که در کنار جاده ای پر رفت و آمد، در فاصله بین آبادی های اسرائیلی نشین و شهرک های فلسطینی رخ داد، یک سرباز دیگر اسرائیلی به شدت زخمی شد و همچنین یک غیرنظامی از ناحیه سر به شدت مجروح شد.

همچنین یک غیرنظامی که از ناحیه سر به سختی زخمی بود، امروز درگذشت و تلاش پزشکان برای نجات او بی نتیجه ماند. وی یک روحانی نسبتا جوان بود که دوازده فرزند داشت.

در این حادثه تروریستی که گروه حماس وقوع آن را با خوشحالی جشن گرفت، یک جوان فلسطینی از پشت سر و با چاقو، سربازی را که در کنار ایستگاه اتوبوس پاس می داد، با ضربات چاقو او را کشت و با تیربار او به سوی یک اسرائیلی که در انتظار اتوبوس بود آتش گشود و او را از پای در آورد و سپس بر اتومبیل یک راننده اسرائیلی مسلط شد و خود را به ایستگاه دیگر اتوبوس رساند و در آن جا نیز به سوی مسافران آتش گشود.

نیروهای امنیتی اسرائیل پس از تلاش گسترده، به هویت این قاتل پی بردند ولی تلاش برای یافتن او هنوز به نتیجه نرسیده است. سربازان اسرائیلی پدر و برادر این فرد را بازداشت کردند تا درباره محل پنهان شدن آن فرد اطلاعاتی به دست آورند.

فرد مظنون  نوزده ساله است و عمر ابولیلا نام دارد که در یکی از روستاهای فلسطینی در نزدیکی محل حادثه زندگی می کند.

منابع آگاه می گویند قاتل در هیچیک از سازمان های ترور فلسطینی عضویت نداشته و فاقد پیشینۀ فعالیت های خرابکاری بوده است. ولی در صفحه فیس بوک او تصاویر زیادی از تروریست های مسلح دیده می شود.

تروریست فلسطینی که مرتکب جنایت شد

یک دیدگاه

  1. اگر اشتباه نکنم، خداوند فرمودند که به قوم بنی اسرائیل زمینی را اختصاص داده ام و از لحاظ مالی آنها را ساپورت می کنم.
    به نظرم برایم حرف خداوند سند است. قطعا به بنی اسرائیل زمینی برای آرامش و سعادت اختصاص داده شده است(محل دقیقش را نمیدانم).
    خداوند (هو) چیزهایی را میداند که من از آنها بی اطلاعم. نعوذبالله من از خدا بیشتر میدانم؟ مطلقا خبر.

Comments are closed.