سرمایه دار ایرانی که کارخانه لبنیاتش در کربلا عمدا سوخت، علیه کارشکنی رژیم می گوید

یک سرمایه دار ایرانی که کارخانه لبنیات او در کربلا طعمه آتش شده،  می گوید این آتش سوزی عمدی بوده است، می گوید که برای برپایی دوباره این کار، با حکومت ایران، خیلی بیشتر از دولت عراق، درگیری و مشکلات دارد.

غلامعلی سلیمانی، که یک سرمایه دار بزرگ حکومت ایران محسوب می شود و پایه گذار شرکت  لبنیاتی کاله در عراق بوده است،  گفت:  در پی آتش سوزی صد درصد،  عمدی، ۶ روز پیش، شرکت لبنیاتی و گوشتی متعلق به او در کربلا ۸۰ میلیون دلار خسارت دیده است.

سلیمانی در گفتگو با رسانه های ایرانی از جمله اظهار داشت که  ریشه ی مشکلات شرکت اش  و بسیاری از شرکت های صادراتی، بیشتر در ایران است تا در خارج ، با دولت و قوانین کشور عراق “خیلی مشکل” نداریم.

سلیمانی افزوده گفت: «گله مندی ما بیشتر از خودی هاست تا بیگانگان،زیرا ایران “هنوز مشخصات یک کشور صادرکننده را ندارد و یا نمی خواهد داشته باشد به همین دلیل بسیاری از سرمایه گذاران ایرانی ترجیح می دهند در خارج از ایران فعالیت کنند».

کارخانه لبنیاتی کاله در کربلا یکی از شاخص‌ترین نمادهای حضور تجاری- صنعتی ایران در عراق به شمار می‌رفت و۲۵ درصد از نیازهای بازار لبنیات عراق را تامین می کرد وهمچنین  این شرکت روزانه ۳۰۰ تن ماست، ۲۰۰ تن دوغ و ۱۰ تن فرآورده گوشتی در عراق تولید داشته است .

“هلدینگ سولیکو” در ایران  دارای بیش از ۲۰ زیر مجموعه می‌باشد که شرکت فراورده‌های گوشتی کاله و فراورده‌های لبنی کاله بزرگترین و مطرح‌ ترین آن محسوب می‌شود.

سلیمانی بدون توضیح در باره عامل و یا عاملین آتش سوزی کارخانه کاله گفته بود که با شرکت‌های عرب‌ و ترکیه که رقیب این شرکت در بازار عراق بوده‌اند مشکلی نداشته اما با  برخی شرکت‌های ایرانی “بازار خراب کن” که “صادراتچی نبودند” مشکل داشته است و من معتقدم که آتش‌سوزی ۱۰۰ درصد عمدی بوده است.

بسیاری از سرمایه گذاران ایرانی به علت بی ‌ثباتی سیاسی و اقتصادی در ایران سرمایه ی خود را به خارج از کشور می برند جایی که آرامش و امنیت اقتصادی داشته باشند . مانند غلامعلی سلیمانی و سلیمانی ها  برای حفظ سرمایه خود حاضرند به عراق و ترکیه و امارات و مالزی و سایر کشورها به جز ایران بروند اما در امان اقتصادی باشند .حال این سووال پیش می آید که  با وجود فرار سرمایه داخلی از ایران که شاخص مثبتی نیست، آیا سرمایه‌گذاران بین‌المللی، تمایلی برای انتقال سرمایه‌هاشان به ایران خواهند داشت؟

شرکت کاله یک هزار کارگر در عراق دارد که حدود ۷۵۰ کارگر عراقی و ۲۵۰ کارگر ایرانی است.

2 دیدگاه‌

  1. به درک که سوخت…..به خاطراین که ادمهای بی لیاقتی مثل ناطقی وصاحی را مدیران ارشد کاله درعراق کردند که نتوانستند ازکارخانه حراست کنند…..امیدوارم کارخانه های مهدی فضلی – گروه گلرنگ هم به همین سرنوشت دچاربشوند

  2. اگر اسرائیل،آمریکا و…دشمن ما هستند پس دمشون گرم که نفوذی هایشان تا مقامات بالا مشغول بکار هستند که دارن تیشه به ریشه ایران و ایرانی میزنن،دخل کاله رو درآوردند در حالیکه که از یک صنعت خودروسازی بدرد نخور ایرانی کش حمایت میکنند،اگر آمریکا یا اسرائیل یا …به کشور حمله کنند یک صدم اندازه پراید،پژو،پالم،تراریخته،آلودگی هوا و…نمیتونستند تلفات از ما بگیرن،ما نیاز به انقلاب نداریم، یکبار انجام شد هنوز داریم اقساطش رو پرداخت میکنیم،به بیداری،هوشیاری و تغییر بنیادی در ذهن خودمان نیاز داریم

Comments are closed.