روزنامه جمهوری اسلامی در انتقاد از شفاف نبودن دولت با مردم، در ارتباط با شیوع کورونا در سرمقاله امروز خود نوشت: مسئولان، با کورونا، تعارف چرا؟ دولت و ستاد مقابله با این ویروس چرا با تعارف برخورد می کنند؟. امروز اگر تعداد جانباختگان کرونائی در کشورمان به بالاترین رقم ۵ ماه گذشته رسیده، نتیجه این برخوردهای تعارفی با کوروناست. حضرات هنوز هم با نماز جمعه و اماکن مذهبی تعارف دارند در حالی که دین و مذهب برای حفاظت از جان مردم آمدهاند.
در این مقاله امده است: مسئولان کشور از صدر تا ذیل کرونا را یک بیماری بسیار خطرناک میدانند. و بارها بعضی از همین حضرات اعلام کردهاند هیچ بیماری خطرناکی را زیانبارتر از کرونا برای اقتصاد کشورها سراغ ندارند.
روزنامه جمهوری اسلامی نوشته است: فراتر از دایره کورونا، این واقعیت را باید همه بپذیرند که با تعارف نمیتوان کشور را اداره کرد. وجود قانون برای اینست که هیچکس به خود حق ندهد خارج از محدوده مشخص شده عمل کند و به عبارت روشنتر، پا را از گلیم خود بیرون بگذارد. بنابراین، چاره کار در اینست که ستاد ملی مقابله با کرونا تعارف را کنار بگذارد و با محور قرار دادن جان و سلامت مردم، با اجرای دقیق و بیملاحظه مقررات، به وظیفه خود عمل کند.
در این مقاله اما نیامده که چه کسی جز علی خامنه ای در ایران فرای قانون است و ایران امروز در هر شرایطی از نظر سیاسی و اقتصادی قرار دارد نتیجه ۳۰ سال حکومت وی و البته چهل و یک سال حکومت مذهبی است.
در ادامه این مقاله آمده است: باید گفت جناب مسئولان، بالاتر از زیان اقتصادی، خطری است که این بیماری برای جان انسانها دارد. میبینیم که ظرف کمتر از ۵ ماه که از شیوع کرونا میگذرد، بیش از نیم میلیون نفر طبق آمار رسمی دولتها در سراسر جهان قربانی این بیماری شده و جان باختهاند.
در کشور ما با اینکه در یک مقطع زمانی به برکت همراهی مردم خطر شیوع کرونا محدود شد، متاسفانه این روزها از کنترل خارج شده به طوری که آمار جانباختگان به بالای ۱۶۰ نفر در ۲۴ ساعت رسیده در حالی که در مقطع گذشته و در اوج شیوع، بالاترین رقم جانباختگان ۱۵۸ نفر بود.
واقعیت این است که رژیم اسلامی چاره ای جز فراخواندن مردم به سر کارهایشان و کسب و کارهایشان نداشت و ندارد چرا که پیش از شیوع کورونا هم دولت و رژیم با کمبود بودجه روبرو بود و اکنون نیز با وجود بحران کورونا و تحریم های فلج کننده اقتصاد ایران بیش از پیش دچار بحران شده است.
مقاله روزنامه حکومتی تیز قصد دارد همه تقصیرها را بر گردن دولت بیاندازد که نتیجه چهل و یک سال عملکرد رژیم اسلامی است که با همه جهان سر ناسازگاری دارد و برای برون رفت از این بحران تنها یک راه حل برایش باقی مانده آن هم دست برداشتن از عملکرد تروریستی و آشوب طلبانه ای که در همه چهل و یک سال گذشته آن را دنبال کرده است.