روزنامه اسرائیلی جروزالم پست نوشت که حکومت ایران به تلاش گسترده ادامه می دهد تا بتواند از شرکت ها و یا عواملی در آلمان، تکنولوژی موشکی خریداری کند. این روزنامه نوشت که سپاه قدس در آلمان بسیار فعال است و می کوشد از مهندسان و یا حتی خود شرکت های آلمانی اطلاعات فنی خریداری کند تا بتواند موشک های بهتری تولید کند.
این روزنامه به تقل از گزارش سازمان اطلاعات و امنیت یکی از استان های آلمان به نام “راینِ شمالی و وِستفالیا” نوشت که عوامل جاسوسی و ماموران حکومت ایران و همچنین دلالان می کوشند به قطعات موشکی که به سختی مورد نیاز سپاه پاسداران است دست یابند.
به موجب این گزارش، بیشترین تلاش حکومت ایران برای جاسوسی صنعتی در آلمان، متوجه امور موشکی می باشد.
در این گزارش، درباره ابعاد تلاش های رژیم ایران و میران موفقیت آن اشاره ای نشده ، ولی افزوده شده است که دولت های کره شمالی، ایران، پاکستان، سوریه و چند کشور دیگر همیشه کوشیده اند به تکنولوژی المانی دسترسی یابند، زیرا صنایع موشکی آن ها هنوز دارای نواقصی می باشند.
علیرغم تحریم های اعلام شده از جانب ایالات متحده و فشارهای اسرائیل، میزان داد و ستد المان با حکومت ایران همچنان رو به افزایش است. این صادرات در سال گذشته (۲۰۱۷) تا سه میلیارد و پانصد میلیون یورو افزایش یافت و این در حالی که در سال ماقبل از دو میلیارد و ششصد میلیون یورو فراتر نرفت.
حسن نصرالله ادعا کرد که پرزیدنت ترامپ، به خاطر صلح با فلسطینی هاست که رژیم ایران را تحریم می کند
آخوند حس نصرالله که به عنوان سخنگوی رژیم اسلامی ایران عمل می کند، در سخنرانی روز گذشته (جمعه)، ایالات متحده را مورد حملات تند قرار داد و ادعا کرد که هدف پرزیدنت ترامپ از بازگرداندن تحریم ها علیه حکومت ایران، پیشبرد منافع اسرائیل در رسیدن به صلح با فلسطینی ها می باشد.
این ادعا در حالی مطرح می شود که دولت پرزیدنت ترامپ قصد دارد منابع مالی رژیم ایران را بخشکاند تا این حکومت از ادامه دخالت جنگی در کشورهای دیگر و کمک به سازمان های ترور دست بردارد.
پرزیدنت ترامپ، طرحی را که به منظور پیشبرد صلح بین اسرائیل و فلسطینی ها در دست تدوین است، “معاملۀ قرن” نامیده و نصرالله با اشاره به این اصطلاح گفت: «ترامپ می خواهد رژیم اسلامی ایران را زیرفشار بگذارد، تا معاملۀ قرن را عملی سازد.
حسن نصرالله ادعا کرد که افراد حزب الله لبنان، در جنگ یمن دخالتی ندارند، ولی همزمان افزوده گفت: ما هنوز اعلام نکرده ایم که آیا در این جنگ دخالت داریم یا نداریم ولی این ادعا که افراد ما در جریان بمباران از جانب ارتش عربستان کشته شده اند، دروغ محض است.
دولت پاریس تائید می کند که یهودستیزی در فرانسه و سراسر اروپا افزایش یافته است
وزارت کشور فرانسه در گزارش ویژه ای تائید کرد که روند یهودستیزی در کشورهای اروپایی و از جمله خود فرانسه رو به افزایش است. کارشناسان می پرسند که آیا این روند به علت به روی کار آمدن احزاب راست گرا در برخی کشورهای اروپایی می باشد و یا از مهاجرت گروه های بزرگی از کشورهای عربی و مسلمان ناشی می شود.
در گزارش وزارت کشور فرانسه آمده است که تنها در یک سال گذشته (۲۰۱۷) آزارهای یهودستیزانه در فرانسه به ۳۱۱ مورد بالغ شده است و این در حالی که شمار یهودیان در فرانسه تنها یک درصد از کل جمعیت آن کشور است. حملات یهودستیزانه سال گذشته، نیمی از کل تعرضات در فرانسه را شامل می شود.
در گزارش وزارت کشور فرانسه آمده است که در سیزده سال اخیر، دست کم یازده نفر، تنها به خاطر یهودی بودن خود، در فرانسه به قتل رسیده اند.
به دنبال این فضای خطرناک بود که در سال های اخیر شمار بیشتری از یهودیان فرانسوی به اسرائیل مهاجرت کرده اند و همچنین در داخل فرانسه به برپایی نهادهای امنیتی پرداخته اند که بتواند از آن ها در برابر تعرض یهودستیزان دفاع کند.
دولت آلمان نیز در ماه های اخیر از افزایش پدیده های یهودستیزانه در آن کشور خبر داده است. آلمان می گوید که برای آموزش دادن مهاجران و خود مردم آلمان به دوری از یهودستیزی و درک اهمیت همزیستی بودجه هایی اختصاص داده است. ولی دادگاه آلمان هفته پیش یک مهاجم عرب را به دوره کوتاه زندان محکوم ساخت و از آن جا که او این مجازات چند هفته ای را گذرانده ، دستور آزادی او را صادر کرد.
فرد مهاجم، یک اسرائیلی را که کیپا یا عرقچین مذهبی یهودی به سر داشت، با شلاق مورد حمله قرار داد. ولی بعدا معلوم شد که فرد مضروب، یک عرب مسلمان اسرائیلی است که برای آزمایش میزان یهودستیزی در آلمان، کیپا به سر گذاشته بود.