سفیر ایالات متحده در آلمان   خواستار پیوستن آن کشور به تلاش برای متوقف کردن حمایت ایران از تروریسم گردید

 

ریچارد گرنل در پی  سفر هیئت بازرگانی حکومت ایران به آلمان، خواستار پیوستن آلمان به ایالات متحده  در تلاش برای توقف حمایت ایران از تروریسم شد.

گرنل افزود: اقتصاد ایران به دلیل اینکه مقامات جمهوری اسلامی منابع خود را به سمت تروریست های نیابتی شان در لبنان و سوریه هدایت می‌کنند، دچار بحران شده است.

گرنل گفت : ما همچنان به متحدانمان توضیح می‌دهیم که باید برای توقف حمایت ایران از تروریسم با یکدیگر کار کنیم، نه اینکه راهی برای دادن منابع بیشتر به این رژیم پیدا کنیم.

گفته شده است که یک هیات ایرانی برای حضور در اتاق بازرگانی ایران و آلمان و به هدف دیدار با رئیس آلمانی اینستکس، ساز و کار حمایت از مبادلات تجاری، به برلین سفر کرده اند. 

پرزیدنت ترامپ پیشتر اعلام کرده بود که  سیاست فشار حداکثری را علیه جمهوری اسلامی در پیش گرفته است تا رژیم جمهوری اسلامی را وادار به رفتار مانند یک کشور عادی کند، واز متحدان خود نیز خواست که از هرگونه معامله با جمهوری اسلامی خودداری کنند.

واشنگتن گفته بود که  خواهان مذاکره و توافقی با ایران است که همه مسائل مورد اختلاف از جمله هسته‌ای، موشکی، حمایت از تروریسم و منطقه‌ای را شامل شود.