سناتور گراهام:زمان آن رسیده که آمریکا در پاسخ به رفتار تحریک آمیز رژیم ایران گزینه حمله به تاسیسات نفتی آنها را بررسی کند

سناتور لیندسی گراهام ارتباط نزدیکی با پرزیدنت ترامپ دارد

سناتور جمهوری خواه لیندسی گراهام در واکنش به حمله پهبادی گروه تروریستی حوثی های یمن که وابسته به رژیم اسلامی ایران می باشند خواستار حمله نظامی آمریکا به تاسیسات نفتی رژیم ایران به تلافی حملات حوثی‌ها به تاسیسات نفتی آرامکو در عربستان سعودی شد.

آقای گراهام روز شنبه با انتشار توئیت‌هایی به حملات پهپادی حوثی‌های یمن که وابسته به ٰرژیم اسلامی ایران می باشند واکنش نشان داد و آن را نشانه‌ای از تلاش ایران برای «ویران کردن خاورمیانه» دانست.

وی ضمن متهم کردن جمهوری اسلامی به حمایت از حوثی‌ها نوشت: «حکومت ایران به صلح علاقه‌ای ندارد. آنها دنبال سلاح هسته‌ای و سلطه منطقه‌ای هستند».

روز شنبه خبرگزاری های عربستان از حمله به وسیله پهباد به تاسیسات نفتی آرامکو متعلق به این کشور خبر دادند.

در پی این حمله پهبادی آتش سوزی هایی در این پایگاه نفتی عربستان سعودی رخ داد.

ساعتی پس از آغاز این حریق در بامداد روز شنبه، وزارت کشور عربستان در بیانیه‌ای از مهار آتش‌سوزی در این دو سایت خبر داد.

شبه نظامیان شیعه حوثی یمن که وابسته به رژیم اسلامی ایران هستند مسئولیت این عملیات را بر عهده گرفته و اعلام کردند که این اقدام با ده پهپاد انجام شده است.

این گروه تهدید کرد که عملیات بعدی شدیدتر و وسیع‌تر خواهد بود.

در پی این حمله پرزیدنت ترامپ تلفنی با ولیعهد عربستان گفتگو کرده و این حمله را محکوم نمود.

این سناتور آمریکایی در ادامه نوشت: «اکنون زمان آن رسیده که ایالات متحده گزینه حمله به پالایشگاه‌های نفت ایران را در صورت ادامه رفتارهای تحریک‌آمیز و افزایش غنی‌سازی اورانیوم بررسی کند».

وی سپس خاطرنشان کرده که «ایران دست از رفتارهای منفی خود برنخواهد داشت مگر آن که تبعاتش را به چشم خود ببیند، مانند حمله به پالایشگاه‌های آنها که کمر حکومت را خواهد شکست».

مایک پومپئو، وزیر امور خارجه آمریکا نیز روز شنبه و پس از حملات پهبادی و آتش سوزی در سایت های نفتی عربستان جمهوری اسلامی ایران را مسئول حملات پهپادی به تاسیسات نفتی عربستان سعودی دانست.

مایک پومپئو با انتشار توییتری نوشت: تهران در پشت حدود ۱۰۰ حمله به عربستان سعودی قرار دارد،

وی در ادامه توییتر خود نوشت:این در حالی است که روحانی و ظریف وانمود می‌کنند در حال توسل به دیپلماسی هستند. در میانه تمام درخواست‌ها برای کاهش تنش، ایران اکنون حمله بی‌سابقه‌ای به منبع تامین انرژی جهان انجام داده است.

لیندسی گراهام در حالی خواستار اقدام نظامی آمریکا در برابر ایران  به خاطر حمله پهبادی حوثی ها به تاسیسات نفتی عربستان است که دو ماه گذشته و پس از سرنگونی پهباد آمریکا توسط رژیم اسلامی ایران پرزیدنت ترامپ در آخرین لحظه دستور حمله به پایگاه های نظامی رژیم را متوقف نمود.

همچنین همزمان با اینکه این سناتور ارشد جمهوریخواه که رابطه نزدیکی نیز با پرزیدنت ترامپ دارد خواستار حمله نظامی ایالات متحده به تاسیسات نفتی رژیم اسلامی در ایران است در روزهای گذشته و با برکناری جان بولتون از پست مشاور امنیت ملی کاخ سفید این گمانه قوت گرفته است که کاخ سفید و رژیم اسلامی در تهران برنامه ای برای دیدار روحانی و پرزیدنت ترامپ در حاشیه اجلاس سازمان ملل در نیویورک دارند.

 

2 دیدگاه‌

  1. به خدا قسم جمهوری اسلامی مثل بیمار عفونی ای می باشد که روز به روز عفونت جمهوری اسلامی قسمت های بیشتری از دنیا را فرا می گیرد و تا ریشه این عفونت خشک نشود دنیا از دستش در امان نخواهد بود

  2. واقعا این بی اعتنایی دولت آمریکا نسبت به این همه تروریست آشکار قابل درک نیست.تعامل با این رژیم شیطانی ولایت فقیه ، یعنی کوتاه آمدن در مقابل باجگیری .متاسفانه گویا نوعی دید تجاری فقط در کاخ سفید جریان دارد. واقعا یاد جرج بوش پسر به خیر ، پرزیدنت با اقتدار و قدرتمند. ریاست جمهوری کنونی کاخ سفید گویا عرصه تلویزیون و شومن ی را با سیاست اشتباه گرفته‌. این همه تعامل با رژیم ضد بشری که نه پایگاه مردمی دارد و نه در اذهان مقبول است. اگر سیاست های کاخ سفید همچنان با این سیاست تعامل با دیکتاتورها پیش برود، نماد ببر کاغذی مورد اشاره دوران اوباما حتی به گربه کاغذی بازخورد بیشتری خواهد داشت.واقعا تاسف آور است

Comments are closed.