در اورشلیم اعلام شد که سه تن از محافظان شخصی بنیامین نتانیاهو به ویروس کورونا مبتلا شده اند و اکنون پرسش آن است که آیا وی دوباره باید قرنطینه شود و یا خیر. در هفته های اخیر یکی دیگر از کارمندان دفتر نخست وزیری به کورونا مبتلا شده بود.
معایناتی که از نخست وزیر به عمل آمده نشان می دهد که او مبتلا نشده، ولی دوره نهفتگی بیماری پانزده روز است و ممکن است نتانیاهو دوباره معاینه شود.
هیات دولت اسرائیل در نشست هفتگی امروز خود فرد تازه ای را به عنوان مدیرکل وزارت بهداشت منصوب کرد که در گذشته فرمانده رکن پزشکی ارتش اسرائیل بوده و درجه سپهبدی دارد. دوران خدمت مدیر کل پیشین در این هفته به پایان رسید. انتظار می رود که این جابجایی، برنامه های بهداشتی تازه ای به دنبال آورد.
نخست وزیر هشدار داد که شیوع کورونا در اسرائیل در هفته های اخیر شتاب گرفته و شمار مبتلایان هر روز بیشتر می شود و اگر این روند ادامه یابد، باید برخی از محدودیت ها را دوباره برقرار کرد و لغو برخی محدودیت های دیگر در آینده، به تعویق بیفتند.
گرچه در چند روز اخیر کسی در اسرائیل بر اثر کورونا فوت نکرده، و شمار کل قربانیان همچنان سیصد نفر باقی مانده، ولی تنها در یک روز گذشته، ۱۲۲ مورد دیگر ابتلا شناسایی شده و بدین سان، شمار مبتلایانی که بیمار محسوب می شود از سه هزار و سیصد نفر فراتر رفته است، ولی در عین حال، شمار شفا یافتگان از هنگام آغاز کورونا، از پانزده هزار نفر فراتر رفته است.
نخست وزیر در جلسه امروز هیات دولت یک بار دیگر گفت که بهترین شیوه ها مصون ماندن از ابتلا به کورونا، حفظ فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و همچین شستن منظم دست ها می باشد.