سپاهی تولایی: هنگام آن است که فرماندهان نظامی، فرماندهی غیرنظامی کشور را نیز به دست گیرند

پاسدار تولایی در سخنرانی برای گروهی از سپاهیان گفت: «دشمنان ما در تلاش هستند تا ولایت را از جامعه ما بگیرند برای حل مشکلات کشور نباید منتظر دستور بود»

پس از آنکه علی خامنه ای  صدور فرمان “آتش به اختیار” برای مقابله با اعتراضات مردمی در داخل کشور صادر کرد، اکنون یک مقام ارشد سپاه پاسداران نیز خواهان آن است که نیروهای مسلح، به اختیار خود مدیریت غیرنظامی را نیز به دست گیرند. پاسدار محمد تولایی، در سمت “دبیر اشراف فرماندهی سپاه” در این زمینه گفت: برای حل مشکلات کشور نباید منتظر دستور بود باید سریع به هرگونه اغتشاشی در داخل کشورپاسخ داد.

پاسدار تولایی در سخنرانی برای گروهی از سپاهیان گفت: «دشمنان ما در تلاش هستند تا ولایت را از جامعه ما بگیرند برای حل مشکلات کشور نباید منتظر دستور بود».

وی افزود: دشمن جامعه را تضعیف کرده است و معتقدان به ولایت را به حاشیه می کشاند . اگر جامعه‌ای امام داشته باشد دیگر زیر بار ظلم نمی‌رود.

پاسدار تولایی  گفت: برای دور بودن انقلاب از انحرافات و دور بودن دست بیگانگان از انقلاب مان باید پشتیبان ولایت باشیم.

وی افزود: نباید بگذاریم سپاه را تضعیف کنند .سپاه باید در قله‌ها حرکت کند و همچنین باید از انجام کارهایی که نقش الگوسازی در جامعه ندارد پرهیز کند.

پاسدار تولایی گفت:  «آتش به اختیاری خیلی منظم بوده و هیچ موقع با بی نظمی همراه نیست» بسیج و سپاه، پاسدار انقلاب هستند و قیامت ما با اعمالی که امروز انجام می‌دهیم ساخته می‌شود.

4 دیدگاه‌

  1. یک جوری حرف میزند , توگویی تا به امروز نظامیان در امور دیگر دخالت نکرده اند.

    هر جا که میروی , میبینید که , مدیر و بازرس و سرپرست و رئیس بانک و مدیرکل و وزیر و معاون وزیر و استاندار و شهردار و فرماندار و قاچاقچی و دزد و اختلاس گر و …غیره و غیره و غیره …… یا پاسدار بوده اند و پس از بازنشستگی به این مناصب رسیده اند و یا اینکه در عین اینکه نظامی هستند , مناصب دیگر غیرنظامی را نیز اشغال کرده اند.
    یکباره بگویند مملکت اسلامی باید همه اش نظامی باشد.

    آن وقت مسیر برای نابودی کامل کشور را فراهم میکنند. وقتی کشور همه اش نظامی شود , اولا , خارجیان میتوانند کشور را به بهانه اینکه حکومت دست نظامیان است کلا تحریم کنند و بگویند اینها خودشان معترفند که کشور نظامی است و همچنین در هر جنگی , بهانه برای حمله به هر جائی حتی بیمارستان و زیرساختارهای تامین آب و برق و انرژی و انبارهای بهداشتی و غذایی و سایر مراکز عمومی , توجیه نظامی و جنگی پیدا میکند.

    یا نمیفهمد چه میگوید و یا میفهمد که چگونه باید مملکت را از بیخ و بن , ویران کند.

  2. چند سال هست کاملا با دزدی و اختلاس و زور گویی و ظلم کل ایران بجز دولت تحت اختیارتون بود و هر غلطی دل تون خواسته کردین دولت هم دیگه بدست تون بگیرید چند ریال پول که بدست ملت با کار و بیچارگی در میارن اونم ازشون بگیرید

  3. ای مزدور، چرا پاسخ اعتراضات مردم را با دزدی کمترتان از خزانه کشور نمیدهید؟
    شماها متخصص سرکوب کردن مردم ایران با کشتار انها هستید. غیر از یک مشت لات و عربده بزن زورگو چیز دیگری هستید؟
    راستی راجع به حقوق بشر تا به حال شنیده اید؟ در خارج از ایران حقوق حیوانات بیشتر از حقوق مردم ایران است.
    امثال تو باید از حیوان هم پایین تر باشند که برای پاسخ به شکم گشنه فقط استفاده از اسلحه گرم و خون ریزی را راه حل میدانند.
    اخر میشود که از دست پرورده های خمینی و علی شیره ای انتظار دیگری هم داشت؟

  4. پاسدار تولایی، مگر در چهل سال گذشته غیر آخوند و یا پاسدار کس دیگری حاکم بوده؟ هیچ مجلسی داشتی که همه پاسدار نبودند؟ هیچ کابینه ای بوده که همه پاسدار نبودند؟ هیچ وزیری، معاون وزیری، استانداری، فرمانداری، رییس اداره ای غیر پاسدار بوده؟

Comments are closed.