سپاه پاسداران ایران خبر داد  که به تلافی ترور یکی از نیروهای خود در پیرانشهر دو نفر از اعضای حزب دموکرات کردستان را در یک درگیری کشته است

دو نفر از اعضای حزب دموکرات کردستان را در یکی از روستاهای شهرستان سردشت کشته و نفر سوم که رابط خروج آنها از کشور بود را زخمی و بازداشت کرده‌اند

به گزارش سازمان حقوق بشری هه نگاو قرارگاه سپاه پاسداران در غرب کشور، اعلام کرد که نیروهای این گروه در اقدامی غافلگیرکننده دو نفر از اعضای حزب دموکرات کردستان را در یکی از روستاهای شهرستان سردشت کشته و نفر سوم که رابط خروج آنها از کشور بود را زخمی و بازداشت کرده‌اند.

حزب دموکرات کردستان هنوز به این خبر واکنشی نداشته است.

علی ترابی، فرماندار پیرانشهر کردستان، خبر داد که فردی به نام خالد شوانه که از نیروهای سپاه پاسداران بوده  در محدوده داخل شهر پیرانشهر ترور توسط این افراد ترور شده است .

در ادامه این گزارش امده که نیروهای امنیتی حکومت ایران  هرمان وطمانی، روزنامەنگار مهابادی، سردبیر و صاحب امتیاز پایگاه خبری  تحلیلی هاژە بە اتهام حمایت از یکی از احزاب کردستانی اپوزسیون حکومت ایران را بە تحمل ۶ ماه حبس تعلیقی محکوم کردە است. و هم اکنون نیز ممنوع الخروج شده است .

هم چنین یک فعال مدافع حقوق معلمان در مهاباد با نام  یاسر امینی‌آذر، به اتهام اقدام علیه امنیت ملی به ۱۵ ماه زندان محکوم شده است .