سیاستمداران رژیم توجهی به وخامت کرونا ندارند و هر روز صدها نفر می میرند و هزاران نفر مبتلا می شوند

کرونا به بزرگترین فاجعه انسانی در ایران مبدل گردیده و هر روز قربانیان بیشتری می گیرد، ولی در مباحثات امروز (شنبه) در مجلس شورای اسلامی، آن چه که مورد کمترین اعتنا قرار گرفت، این معضل مرگبار و لزوم رویارویی با آن بود.

آخوند ابراهیم رئیسی در نطق خود، تنها به این نکته بسنده کرد که رسیدگی به کرونا را در اولویت دستور کار دولت خود می داند. او قول داد که واکسن بزودی در شمار بسیار بالا در دسترس همگان قرار خواهد گرفت و در کنار تولید واکسن در داخل، از خارج نیز به مقدار زیاد وارد خواهد شد. ولی او توضیح نداد که چگونه قصد دارد به این هدف برسد و تکلیف قول های گذشته حکومت در این زمینه چه شده است.

رئیسی فردی را به نام بهرام عین الهی به نام وزیر بهداشت آینده معرفی کرد ولی معلوم نیست که او در این زمینه چه تجربه ای دارد و چگونه خواهد توانست سایه مرگبار کرونا را از سر مردم کوتاه کند.هیچ نماینده مجلس نیز، در مقام موافق دولت رئیسی و یا مخالف آن، هیچ اظهار نظری در این باره نکرد – تو گویی که این سیاستمداران آگاهی ندارند که در روز حدود یک هزار نفر از کرونا می میرند و دادرسی وجود ندارد.

وزارت بهداشت در ساعات بعدازظهر امروز (شنبه) شمار قربانیان کوورنا را ۵۴۴ اعلام کرد ولی منابع آگاه همیشه گفته اند که شمار واقعی قربانیان بیش از دو برابر ارقام اعلام شده است.

در یک سال و نیم فاجعه کرونا، ارزیابی می شود که شمار قربانیان، از هشت سال جنگ با عراق فراتر رفته و هنوز معلوم نیست که چه هنگام پایان خواهد گرفت.

وزارت بهداشت شمار افرادی را که در شبانه روز اخیر به عنوان مبتلا به کرونا شناخته شده اند، بیش از ۲۴ هزار نفر اعلام کرد که رقم واقعی آن نیز باید بسیار بالاتر باشد.به گفته وزارت بهداشت، چهار هزار نفر از مبتلایان جدید، در بیمارستان ها بستری شده اند.

در حالی که رئیسی امروز وعده داد که واکسن به زودی در شمار کافی در اختیار مردم قرار خواهد گرفت، در حالی که یک سال و نیم از آغاز کرونا در ایران می گذرد، تا کنون تنها چهار درصد واکسن دوم را نیز دریافت کرده اند.

به دستور خامنه ای، ایران حق خرید واکسن های فایزر و مدرنا را ندارد. ولی روسیه و چین و هند و کشورهای دیگر نیز واکسن کافی ندارند به ایران بفروشند و از این رو بازار سیاه واکسن به شدت در ایران رواج یافته و همچنین، عرضه واکسن قاچاق، جان مردم زیادی را به خطر انداخته است.

در تهران اعلام شد که شمار فوت شدگان در میان گروه سنی ۳۰ تا ۵۰ سال دو برابر شده است که این نمونه دیگری از بی کفایتی و اهمال از جانب رژیم است..

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس،  حسینعلی شهریاری اعتراف کرد که علت نخریدن واکسن ساخت خارج آن بوده که رژیم انتظار داشته تولید واکسن داخلی آغاز شود و آن را با هزینه کمتری در اختیار مردم بگذارد. ولی سران رژیم خود به خوبی می دانستند که حتی اگر در ساخت واکسن موفق شوند و توان درمانی آن به اثبات برسد، باز هم رژیم فاقد ماشین آلات و زیرساخت هایی است که با کمک آن بتوان واکسن را به تولید انبوه رساند.

این واقعیت تکان دهنده، سند دیگری از جنایتکاری رژیمی است که رهبر آن واردات فایزر و مدرنا را ممنوع ساخت، از خرید واکسن کشورهای دیگر روی گردانیدند و با وعده های دروغین، مردم را در انتظار واکسن ساخت ایران نگاه داشتند و این در حالی که خود می دانستند که زیرساخت رسیدن به این هدف را ندارند.

این شیوه رفتاری، که انگیزه آن طمع کاری مالی است، نمونه بازر ارتکاب به جنایت توسط یک حکومت است و نباید بدون مجازات بماند.