با آن که دولت و سپاه پاسداران ادعا می کنند که همه گونه کمک رسانی به مردم سیل زده استان سیستان و بلوچستان را انجام داده اند، اهالی جاسک شکایت می کنند که در این هوای سرد جایی برای خوابیدن ندارند و هنوز چادرهایی برای سکونت موقت آنان نصب نشده است. همچنین کمبود شدید آب آشامیدنی و مواد غذایی وجود دارد و اهالی می گویند که ماموران اعزامی، التهاب چندانی برای یاری رسانی نشان نمی دهند.
سامانه خبری تسنیم وابسته به سپاه پاسداران در گزارش خود تائید کرد که وضعیت سیلزدگان شهرستان جاسک به علت نبود چادرهای مناسب اسکان و در کمپهای نامناسبی که توسط هلال احمر برپا شده زندگی میکنند، این کمپ ها امکانات کافی ندارند و زندگی در آنان دشوار و غیر قابل تحمل است.
سپاه پاسداران در روزهای اخیر قول داده بود که با همه امکانات خود سیل زدگان را از مصیبت کنونی نجات خواهد داد.
در در ادامه گزارش تسنیم آمده است : جمعیت هلالاحمر ۶ کمپ اسکان موقت راهاندازی کرده است ولی ساکنان این کمپها وسایل گرمایشی و پوشاک گرم کافی ندارند و کودکان و کهنسالان شبها به دلیل سرمای شدید امکان خوابیدن ندارند و شمار زیادی از آنان به شدت بیمار شده اند.
در منطقه سیل زده سیستان و بلوچستان اکثر خانههای روستایی دچار آبگرفتگی، گلگرفتگی و نشست شده است
در این گزارش آمده که تاکنون روستا تلفات انسانی نداشته، اما دامهای ۶۰ خانوار (۵۰۰ راس) تلف شدهاند و ۷۰ درصد زمینهای کشاورزی از بین رفته است
مقامهای محلی استان هرمزگان نیز گفتهاند که سیل هزار و ۲۳۰ میلیارد تومان در شهرستان جاسک و بشاگرد خسارت وارد کرده است.
در شبکههای اجتماعی نیز تصاویر و ویدئوهای متعددی از وضعیت بد روستاییان سیلزده در این شهرستان منتشر شده که نشان از بی توجهی دولت و مقامات نظامی و لشکری در این کشور دارد .
کاربری در توییر نوشته است : دو روز پیش حسین سلامی ادعا کرد که بیمارستان و امکانات اسکان برایشان در منطقه مسقر کرده ایم ؟؟پس کجاست ؟در کجا مستقر کرده اند لبنان ؟سوریه ؟عراق و یا در فلسطین ؟؟
فرمانده کل سپاه، حسین سلامی در پنجمین روز از وقوع سیل در سیستان و بلوچستان در یک ویدئو تبلیغاتی که توسط صدا و سیما پوشش داده شد گفت : هم چیز در اختیار مردم گذاشته شده .
در برخی از این تصاویر تبلیغاتی پاسدار حسین سلامی، فرمانده سپاه پاسداران و همراهان او را نشان میدهد که در حال جابجایی بستههای کمکی و امدادی هستند. تلویزیون ایران هم به طور مبسوط این حضور سپاه را پوشش داده است
در برخی از رسانه های اجتماعی نوشته شده که مردم نیاز به کمک دارند .روستاهای حاجیآباد، کروچ بالا، کروچ پایین، لیرهای، سدیج و گرندو از جمله روستاهای سیلزده با وضعیت وخیم هستند.
دانش آموزان بدون کلاس و سرپناه سیستان دیگر نه چادر و نه کانکس برای کلاس ندارند
سیل استان سیستان و بلوچستان مدارس فرسوده و کانکسهای دانشآموزان را با خود برد تا حالا عمق محرومیتها در این جغرافیای محرومیت، دهها برابر شود!