شایعات در واشنگتن: «جان بولتون از عملکرد ترامپ در برابر رژیم ایران ناخرسند است و قصد کناره گیری دارد»

شخص جان بولتون و مقامات کاخ سفید هنوز به این شایعات واکنشی نشان نداده اند. ولی رسانه های آمریکایی از وجود اختلاف نظر در داخل دولت پرزیدنت ترامپ در مورد شیوه ارزیابی اطلاعات مربوط به ایران خبر می دهند.

در واشنگتن شایع شده است که جان بولتون قصد دارد از سمت خود به عنوان مشاور امنیت ملی پرزیدنت ترامپ کناره گیری کند و علت آن ناخشنودی بولتون از سیاست احتیاط آمیز ترامپ نسبت به خوی تعرضی رژیم ایران است که به نوعی تعامل آمریکا با این رژیم تعبیر می گردد.

جان بولتون از هنگامی که به عنوان سفیر ایالات متحده در سازمان ملل خدمت می کرد، به مخالفت با حکومت اسلامی ایران شهرت داشت و همیشه توصیه می کرد که باید قاطعانه در برابر چنین رژیمی ایستادگی کرد، در غیر این صورت، آن چه که وی “حکومت ملایان” می‌نامد، روز به روز قوی‌تر و گستاخ‌تر شده و امنیت منطقه و جهان را بیش از پیش به خطر خواهد انداخت.

به موجب شایعاتی که انتشار یافته، جان بولتون از پرزیدنت ترامپ انتظار داشت به دنبال اظهارات شدیداللحن اخیر خود علیه حکومت اسلامی ایران، به اقدامات قاطعانه‌تری دست بزند.

در گزارش ها آمده است که مایک پمپئو وزیر خارجه ایالات متحده نیر در بسیاری از موارد، با مواضع بولتون همخوانی دارد، ولی از اندیشه کناره‌گیری و اعتراض به نرمش سیاسی پرزیدنت ترامپ در برابر رژیم ایران به دور است.

شخص جان بولتون و مقامات کاخ سفید هنوز به این شایعات واکنشی نشان نداده‌اند. ولی رسانه‌های آمریکایی از وجود اختلاف نظر در داخل دولت پرزیدنت ترامپ در مورد شیوه ارزیابی اطلاعات مربوط به ایران خبر می‌دهند.

جان بولتون در یکی از اظهارات خود گفته بود که امید دارد رژیم اسلامی در ایران نتواند چهلمین سالگرد به قدرت رسیدن خود را جشن بگیرد.

به موجب شایعات، بولتون از این که ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن هنوز وارد آب های خلیج فارس نشده ناخرسند است. ولی امروز (آدینه) خبر رسید که دو ناوشکن آمریکایی از تنگه هرمز عبور کرده و وارد خلیج فارس شده اند. اما نقطه قرار داشتن ناو هواپیمابر لینکلن هم اکنون مشخص نیست.

عبور دو رزم ناو آمریکایی از تنگه هرمز، بدون هیچ حادثه ای صورت گرفت و این در حالی بود که محمد جواد ظریف گفته بود از این پس رزم ناوهای آمریکایی باید برای ورود به خلیج فارس، از سپاه پاسداران اجازه عبور بگیرند.

گفتنی است که تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است و رژیم ایران حق ندارد محدودیتی برای آمد و شد کشتی‌های بیگانه ایجاد کند.

به موجب شایعات در مورد احتمال کناره گیری جان بولتون، وی عقیده دارد که ایالات متحده باید از همان روزهای نخست، آسیب رساندن به چهار کشتی بازرگانی در نزدیکی فجیره را محکوم کند. ولی به مقامات ارشد آمریکایی و از جمله مایک پمپئو و برایان هوک دستور داده شد از اظهار نظر درباره آمران و عاملان این خرابکاری خودداری ورزند.

ایالات متحده در مورد مسئولیت رژیم ایران در بمباران تاسیسات نفتی عربستان نیز سکوت کرده است. دو فروند پهپاد ساخت حکومت ایران، در این حمله که توسط حوثی‌های یمن صورت گرفت، لوله‌های انتقال نفت را بمباران کردند و موجب آتش سوزی شدند. ارتش عربستان، در واکنش به این تهاجم، روز گذشته (پنجشنبه) مواضع حوثی‌ها در صنعا پایتخت یمن را بمباران کرد. وزارت خارجه حکومت اسلامی ایران، با انتشار بیانیه‌ای، این حمله را محکوم دانست.

در ادامه شایعات آمده است که بولتون از تصمیم دولت پرزیدنت ترامپ برای بیرون بردن دیپلمات‌های غیرضروری آمریکایی از خاک عراق نیز ناخشنود است و ممکن است این نیز یکی از علل انتشار شایعات در مورد قصد کناره گیری وی باشد.

 

5 دیدگاه‌

  1. 《 قصابهای آتش جنگ 》
    جنگ جهانی دوم با آتش قدرطلبی گروهی از دیکتاتورها شعله ور شد و حدودا” جان ۶۰ میلیون نفر را گرفت.این یک واقعیت است در چنین خونریزی عظیمی، دستی تمیز باقی بماند.
    وقتی از جنگ جهانی دوم سخن به میان می آید.پیش از همه ی نامها،سردسته های جنگ سالار را به یاد می آوریم.از قبیل هیتلر،ماریو روآتا،هاینریش،یوزف منگل،،کوبلز،گورینگ و امپراطور وقت ژاپن هیدوهیرو که اینان با تحریک،فرصت طلبی و برپا کردن شورایدولوژیک و قدرت و زیادخواهی و…….جمع زیادی را به مسلخ و دایره تهی مرگ کشاندند.
    اما در شرایط کنونی با بودن اشخاصی همانند بولتون،پمپئو و نتانیاهو و ترامپ (اربابان جنگ افروزی زمان)آتش جنگ شعله ور خواهد گردید.در شرایط کنونی چنانچه جنگی در خاورمیانه(خلیج فارس) رخ دهد.دامانش صرفا”به ایران تلقی نخواهد شد چون ایران از موقعیت ژئوپلتیک ویژه برخوردار است و عملا” میتوان گفت با موقعیت و فرصتهایی که درکشورهای همسایه ایران همانند عربستان،بحرین،امارات،کویت،قطرو عراق،عمان،یمن،سوریه،لبنان،اردن،پاکستان و افغانستان حتی مصر ، لیبی ، مغرب وجود دارد.جنگ جهانی سوم بوجود خواهد آمد و قطعا” آتش آن طوری خواهد بود که جان بسیاری از آدمهای کره خاکی چه مستقیم و چه غیر مستقیم خواهد گرفت و به فاجعه شدید و غیر قابل کنترل تبدیل خواهد شد.

  2. ترامپ ترسو و احمقه ! از همون اول میدونستم آدم جدی نیست و کسانی مثل بولتن یا حتی پمپئو در آینده نمی تونند باهاش کار کنند. ولی خب رژیم خامنه ای اگر فکر میکنه با رفتن ترامپ، تحریم هاش برداشته میشه و برجام دوباره برمیگرده به سر جاش سخت در اشتباهه ! جو بایدن ماه قبل داشت از دیک چنی تعریف میکرد و میگفت اون وایس پرزیدنت خوب و با تجربه ای بوده است! دموکرات ها رژیم را چنج خواهند کرد بعد ترامپ همان طور که رژیم قذافی رو سرنگون کردند

  3. آقای بولتون یکی از با تجربه ترین مشاوران دولت پرزیدنت ترامپ میباشد که البته تحلیلهای بسیار درست و دقیق آقای بولتن در مورد رژیم آخوندی موجب محبوبیت ایشان در بین اکثر ایرانیان شده …
    آمیدارم در این شرایط پیچیده و حساس منطقه آقای بولتون همواره در کابینه ترامپ باقی بماند

    پاینده ایران پاینده اسراییل

  4. تنها مخالف واقعی آخوندها و ملاها همین جان بولتون است . با کناره گیری او ،‌امید ملت ایران برای به زانو درآوردن آخوندها و ملاها بر باد می رود و حکومت ایران جشن می گیرد

  5. امروز دنیا شاهدی است بر تصمیم غلط روسای کشورهای صنعتی در گوادالپ.
    فرانس- انگلیس-آمریکا-آلمان و… در سال ۵۷ تصمیم گرفتن بجای دمکراسی و ترس از کمونیستها ، ملایان بر ایران حاکم شوند و زمینه های اخراج شاه و تسلیم ارتش به ملایان را فراهم ساختن. کودک نا خلفی بنام جمهوری اسلامی را که خودشان زاییده و بزرگ کردن ،‌حالا بزرگ شده و دیگر کسی توان مهار او را ندارد.

Comments are closed.