در حالی که ایران تا مدتی پیش فاقد کیت معاینه و تشخیص کورونا بود اکنون یک شرکت ایرانی ادعای صادرات آن را دارد
مدیر توسعه کسب و کار شرکت دانش بنیان پیشتاز طب زمان ادعا کرد که کشورهای منطقه مانند ترکیه، سوریه و عراق درخواست کیت های ایرانی را دارند.
این شرکت که طی روزهای اخیر موفق به طراحی و ساخت کیت تشخیصی کرونا شدند اعلام کرد که پس از اخذ مجوز و تایید انستیتو پاستور ایران، این محصول ایرانی وارد بازار داخل شده است.
وحید یونسی گفت: ما نزدیک به ۶۰ محصول تشخیصی تولید و روانه بازار کردیم، ما سابقه صادرات محصولات را داریم و این محصولات را به ۲۰ کشور دنیا صادر کردهایم.
در گزارشی دیگر مدیرکل راه آهن شمال ۲ از صادرات بیش از ۱۶۲ هزار تن کالا از طریق پایانه مرزی ریلی آستارا به کشور جمهوری آذربایجان خبرداده و گفت: این صادرات در مقایسه با سال ۹۷، حدود ۴۰ درصد رشد داشته است.
لام حسین ولدی افزود: در سال ۹۸ مجموعاً ۳۸۸ هزار و ۲۵۷ تن کالا در پایانه مرزی ریلی آستارا حمل شده است که در حدود ۳۸ درصد رشد داشته است.
ولدی عمده کالاهای ترانزیتی و وارداتی در پایانه ریلی آستارا را نیز مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: چوب، الوار، عدس، گندم و جو بوده از عمدهترین کالاهای ترانزیتی و وارداتی در پایانه ریلی آستارا هستند و کشور عراق هم مقصد اصلی بارهای ترانزیتی این پایانه ریلی محسوب میشود.
روحانی در ارتباط با همه گیری کورونا در ایران گفت: ما باید خود را برای زندگی با این ویروس آماده کنیم تا درمان این بیماری و یا واکسن آن تهیه شود .
حسن روحانی افزود: “باید از تجربه سراسر دنیا استفاده کنیم” و از همه صاحبنظران و کارشناسان میخواهیم به ما کمک کنند، تلاش همهجانبه برای ساخت واکسن و داروی ضدکرونا باید انجام گیرد.
وی گفت: در گفت و گو با رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی در استانهای گوناگون ، نسبت به عبور از این شرایط خوشبین هستم و چگونگی برخورد با این بیماری در قم و گیلان بهعنوان دو تجربه مهم است که باید از آنها استفاده و بهرهبرداری کنیم.