شعارهای «مرگ بر خامنه‌ای» و «رضا شاه، روحت شاد» در ایذه؛ درگیری‌های شدید با ماموران

جمع پرشماری از مردم ایذه در استان خوزستان، امروز سه شنبه ۲۹ تیرماه، در همبستگی با اعتراضات مردم این استان، به خیابان‌ها آمدند و شعارهای «مرگ بر خامنه‌ای»، «رضا شاه روحت شاد» و «توپ، تانک، فشفشه، آخوند باید گم بشه» سر دادند.

در فیلم‌هایی که از این اعتراضات در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، درگیری شدید بین مردم و نیروهای انتظامی دیده می‌شود و ماموران سرکوبگر اقدام به پرتاب گاز اشک آور به سوی مردم می‌کنند.

در یکی از فیلم‌های منتشر شده از اعتراضات امروز در ایذه، مردم یک خوردوی متعلق به ماموران رژیم را واژگون می‌سازند.

در فیلمی دیگر، جوان غرق در خون دیده می‌شود که بر روی دستان مردم حمل می‌شود. در شبکه‌های اجتماعی در خبری که هنوز تایید نشده است، گفته شده که این جوان “جان باخته است”.

مردم خوزستان بیش از ۵ روز است که در اعتراض به بی‌آبی و بی کفایتی مسئولان در امر آب رسانی، دست به اعترضات گسترده زده‌اند که بنابر آمار رسمی، دو تن و در آمار تایید نشده ۴ تن به دست نیروهای سرکوبگر رژیم کشته شده‌اند.