در این روز شنبه، با شادباش به شنوندگان یهودی به مناسبت عید شاووعوت (جشن نوبرینه ها) که امشب برگزار می شود، و آرزوی تندرستی و شادکامی برای ایرانیان در سراسر جهان، این مجموعه خبری را آغاز می کنیم
در همان حال که عملیات خشونت بار فلسطینی ها علیه اسرائیل تا حدود زیادی فروکش کرده، شورای حقوق بشر سازمان ملل قطعنامه ای علیه اسرائیل به تصویب رساند که به موجب آن یک هیات تحقیق به منطقه می فرستد تا آن چه را که “تجاوزات اسرائیل علیه مردم غزه” نامیده مورد رسیدگی قرار دهد. در این قطعنامه به خشونت ها و اقدامات مسلحانه ای که از داخل غزه به سوی سربازان اسرائیلی صورت گرفته کوچکترین اشاره ای نشده و همچنین یادآوری نشده است که حماس این اغتشاشات را با شعار “راه پیمایی بزرگ بازگشت” برگزار کرد که مفهوم آن هجوم به داخل خاک اسرائیل بوده است.
نخست وزیر و دیگر مقامات ارشد اسرائیلی اعلام داشتند که با چنین گروهی همکاری نخواهند کرد، زیرا شورای حقوق بشر سازمان ملل یک بار دیگر خصومت خود نسبت به اسرائیل را نشان داده است.
حقوقدانان در اسرائیل گفتند که آن شورا، پیش از آن که به یک تحقیق بی طرفانه بپردازد، موضع گیری کرده و ماموریت هیات تحقیق را بررسی آن چه که تعرضات اسرائیل نسبت به فلسطینی ها نامیده، تعیین کرده است.
آگاهان اسرائیلی یادآوری می کنند با آن که بیش از ۱۹۰ کشور جهان در سازمان ملل عضویت دارند، دو سوم از قطعنامه هایی که در شورای حقوق بشر تصویب شده، علیه اسرائیل بوده است..
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر در واکنش گفت: نهادی که خود را شورای حقوق بشر می خواند، یک بار دیگر ثابت کرد که تشکیلاتی مغرض است که حقوق کشورهای و ملت ها را پایمال می سازد.
۲۹ کشور عضو شورای حقوق بشر به طرفداری از این قطعنامه رای دادند . ایالات متحده و استرالیا تنها کشورهایی بودند که با این قطعنامه مخالفت ورزیدند و چند کشور نیز رای ممتَنِع دادند.
خانم نیکی هیلی سفیر ایالات متحده در سازمان ملل، در واکنش گفت که شورای حقوق بشر یک روز شرم آور دیگر را پشت سر گذاشته است.
وزارت خارجه اسرائیل نیز اعلام داشت که این قطعنامه ضد حقنوق بشر و حقوق کشورها در دفاع از شهروندان خود را رد می کند.
آگاهان در اورشلیم گفتند که این گونه رفتار نهادهای سازمان ملل، در واقع جانبداری از ترور فلسطینی و تقویت آن است، زیرا حماس وقتی می بیند که از طریق قربانی کردن شهروندان فلسطینی می تواند اهداف خود را در سطح بین المللی پیش برد، از این کار دست برنخواهد داشت.
محافل اسرائیلی یادآوری می کنند که اسرائیل تلاش بسیار کرد که افراد بیگناه قربانی نشوند و فقط آنانی هدف تیراندازی قرار گرفته اند که قصد پاره کردن جدار مرزی و تجاوز به خاک اسرائیل را داشته اند.
یکی از سران حماس نیز که صلاح البردویل نام دارد پریروز در یک مصاحبه تلویزیونی با سی ان ان تائید کرد که از میان ۶۴ نفر کشته شدگان هفته پیش، پنجاه تن از آنان ماموران حماس بوده اند.
مقامات کشور گفتند که ارتش دفاعی اسرائیل از اخلاقی ترین ارتش های دنیاست و موازین انسانی را تا آن جا که امکان دارد رعایت می کند و بیشترین تلاش را به عمل می آورد که مردم بیگناه آسیب نبینند، ولی این حماس و سازمان های تروریستی دیگر هستند که به زن و کودک به عنوان یک اسلحه و گوشت دم توپ می نگرند و آن ها را برای رسیدن به هدف های سیاسی خود به کشتن می دهند.
آگاهان سیاسی گفتند: نگاهی به شیوه رفتار نظامیان در کشورهایی مانند سوریه، عراق، یمن و حتی ترکیه، به خوبی ماهیت انسانی ارتش اسرائیل را آشکار می سازد.
از مجموعه گزارش ها چنین بر می آید که شمار شرکت کنندگان در اغتشاشات دیروز در خط مرزی غزه با اسرائیل، بسیار کمتر از همه موارد پیشین بود و از یک هزار نفر فراتر نمی رفت..
در ارزیابی های پیشین گفته شده بود که در نخستین جمعه ماه روزه رمضان، حماس قصد دارد صدها هزار نفر را به مرز بیاورد. احتمال می رود که خود اهالی غزه دیگر حاضر نشده اند در این بازی شرکت کنند.
در اغتشاشات دیروز هیچکس کشته یا زخمی نشد و فلسطینیان از نزدیک شدن به جدار مرزی اسرائیل خودداری ورزیدند.
بایک نگاه به تاریخ میتوان پی بردکه این مردم هستند که تاوان حماقت های حاکمان خودرامی پردازند وبیچاره فلسطینی ها .
شورای حقوق بشر سازمان ملل، یانمی فهمد و یاخودرابه نفهمی زده است تاخودرامؤثرمفید دردنیا نشان دهد.
چرااین شورارهبران فلسطینی هارا متهم ومحکوم نمیکند؟
بالاخره آرزو به دلمان نماند و دیدیم که شورای حقوق بشر سازمان ملل که همیشه در مقابل کشتارهای سوریه و عراق ویمن و ترکیه و ایران و در برابر دولتهایی که اقدام به کشتن مخالفان خود در کشور متبوع خویش با بمب و موشک و گلوله مشغولند، صرفاً ابراز نگرانی کرده و سکوت اختیار مینمود، سرانجام اقدام به صدور قطعنامه ای نمود که دفاع از مرزها در مقابل تجاوز دشمن خارجی مورد بررسی و تحقیق قرار گیرد!
فکر میکنم میخواهند حقوقهای گزافی که میگیرند حلال شود!
شاید هم در آیین نامه داخلی شورا تصریح شده بعد از هر ده بار ابراز نگرانی باید یک بار هم کشوری را محکوم یا قطعنامه ای صادر کنند!