شکایت اسرائیل به شورای امنیت: رژیم ایران به آزمایشهای موشکی ادامه میدهد

 

در همان حال که آزانس انرژی اتمی مرتبا اعلام می کند که رژیم ایران به برجام به خوبی عمل می کند، اسرائیل با فرستادن شکایت نامه ای برای شورای امنیت سازمان ملل، اطلاع داد که رژیم ایران به اجرای آزمایش های نظامی در مورد موشک های بالیستیک ادامه می دهد، امری که شورای امنیت در قطعنامه چندین سال پیش آن را ممنوع ساخته بود.

در شکایت نامه اسرائیل گفته شده که بدین سان، حکومت اسلامی ایران تعهدات بین المللی خود را زیرپا می گذارد و به بی ثبات کردن اوضاع در خاورمیانه ادامه می دهد.

در شکایت نامه ای که دانی دانون سفیر اسرائیل در سازمان ملل به شورای امنیت ارائه کرد گفته شده که رژیم ایران اخیرا به دو آزمایش موشک های دورپرواز دست زده است، امری که شورای امنیت آن را ممنوع ساخته بود.

در قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت از حکومت اسلامی ایران خواسته شده بود که هرگونه فعالیت در مورد موشک های بالیستیک را متوقف سازد، زیرا این گونه موشک ها قادر به حمل جنگ افزار هسته ای می باشد.

در شکایت نامه اسرائیل به هفت مورد اشاره شده که حکومت ایران قطعنامه شورای امنیت را نقض کرده است و اکنون نیز انجام آزمایش های بالیستیک نمونه تازه ای از نقض این قطعنامه می باشد.

در گزارش اسرائیل آمده است که آزمایش های غیرقانونی انجام شده، به موشک هایی با برد ۳۰۰ کیلومتر است که می تواند پانصد کیلوگرم کلاهک هسته ای با خود حمل کند.

در نخستین گزارشی که آژانس بین المللی انرژی اتم پس از خروج ایالات متحده از برجام انتشار داد آمده است که حکومت اسلامی به تعهدات خود در چارچوب این توافق اتمی به خوبی عمل می کند – ولی در عین حال به صورت سربسته گفته شده که به بازرسان بین المللی اجازه کافی برای انجام کارشان داده نشده است. در گزارش آژانس آمده است که ایران در این زمینه “می تواند بهتر عمل کند”.

3 دیدگاه‌

  1. حکومت ایران به این شکایات اهمیت نداده و نخواهد داد، کارش را ادامه میدهد ، برنامه موشکی شریان خون جمهوری اسلامیست، تازه اگر قبول کند که برنامه موشکی را متوقف کند ، باز هم در خفا ادامه خواهد داد چون وسعت رزمی وازمون فراوانی در اختیار دارد . باید این خطر را تمام کشورها درک کنند و مشترکا این رژیم تبهکار را سر نگون کنند

  2. سلام آقای نتانیاهو شش ماه دیگر رای گیری در مجلس آمریکاست . اگر دموکراتها اکثریت بشوند تمام زحمات شما و آقای رئیس جمهور ترامپ برای ایران هدر میرود چون آنها چوب لای چرخ شما میگذارند. هر کاری برای مردم ایران میکنید لطفا سریعتر.

  3. خیر، این سخنان دروغ است، از ایران تنها خواسته شده موشک هایی که به قصد حمل کلاهک هسته ای طراحی شده اند آزمایش نکند نه موشک با کلاهک های غیر هسته ای، آزمایش موشک هایی چون سجیل و عماد و … هیچ یک نقض قطعنامه حساب نمی شوند، آخر کدام یک از این ها کلاهک هسته ای داشته است؟

Comments are closed.