سپاه پاسداران در حکومت اسلامی ایران، تقریبا هر ماه، و گاهی هم هر هفته، اعلام می کند که یک سلاح تهاجمی جدید ساخته است که ارزیابی میزان کیفیت و دقت آن برای عوامل خارج از ایران امکان پذیر نیست. این تلاش رژیم ایران، به ویژه در رشته موشک سازی به عمل می آید. با این همه، کارشناسان نظامی و امنیتی اسرائیل ارزیابی کرده اند که حمله موشکی سپاه پاسداران به پایگاه نظامی آمریکایی در عین الاسد در عراق با موفقیت انجام شده و اکثر موشک های پرتاب شده، به هدف اصابت کرده و این، نشان دقت در هدف گیری و اصابت بوده است. همین موفقیت سپاه پاسداران، در حمله موشکی به تاسیسات نفتی آرامکو در عربستان نیز، مورد تائید کارشناسان اسرائیلی قرار گرفت.
ولی در هر حال، تا کنون هیچ کشوری حاضر نشده است از حکومت ایران جنگ افزار خریداری کند که یکی از علل آن، عدم اطمینان به کیفیت موشک هاست، ولی دلیل دیگر می تواند این واقعیت باشد که بخش های عمده ای از قطعات و ابزار ساخت این موشک ها کپی برداری از موشک های ساخت کره شمالی یا چین می باشد که مسلما خرید آن ها، بر خرید از حکومت ایران ترجیح دارد.
در این میان، ایالات متحده اعلام کرد که قصد دارد بخشی از تکنولوژی اسرائیل را در تولید جنگ افزار، از این کشور خریداری کند. سخن از طراحی بال یک هواپیمای آموزشی ارتش آمریکاست که تی – ۳۸ نام دارد و به مهندسین اسرائیلی سپرده شده است. سهیم ساختن اسرائیل در طراحی و تولید یک هواپیما، حتی اگر جنبه آموزشی داشته باشد، می تواند نشان بالا بودن سطح تکنولوژی در این کشور باشد.
بال های هواپیما مشکل ترین بخش آن در طراحی امر می باشد و به تکنولوژی بسیار بالایی نیاز دارد که صنایع اسلحه سازی اسرائیل از آن برخوردار است.
به موجب قراردادی که بین صنایع هوایی اسرائیل و نیروی هوایی ایالات متحده امضا شده، اسرائیل بابت طراحی بال های هواپیما، چهل میلیون دلار دریافت می کند.
خبرگزاری رویترز گزارش داد که ساخت این بال هواپیما از حدود ده سال پیش در اسرائیل ادامه دارد و موافقت شده که نه تنها طراحی، بلکه همه مراحل ساخت بال هواپیمای آموزشی آمریکایی در اسرائیل انجام گیرد.
صنایع هوائی اسرائیل، یکی از چهار شرکت خارجی بود که در آگهی مناقصه وزارت دفاع آمریکا شرکت کرد و برنده آن شد.
صنایع هوایی و نظامی اسرائیل هر سال چند میلیارد دلار اسلحه به کشورهای دیگر می فروشد. یکی از خریداران تکنولوژی اسرائیل، کشور چین است که ماهواره های پیشرفته فضایی نیز از اسرائیل خریداری کرد.