ظریف در مصاحبه با “ایران اینترنشنال” سرکوب مردم ایران را “روزگار تلخ” خواند، ولی گفتگو با “ایران اینترنشنال” تکذیب شد


وزارت خارجه حکومت اسلامی ایران این گزارش را نادرست می خواند که محمد جواد ظریف حاضر شده با یک شبکه تلویزونی فارسی زبان برون مرزی به نام “ایران اینترنشنال” مصاحبه کند. در بیانیه وزارت خارجه ادعا شده که وزیر خارجه ایران با خبرنگار شبکه یک تلویزیون أفغانستان گفتگو کرده و “ایران اینترنشنال” آن را به عنوان مصاحبه اختصاصی خود پخش می کند.
ظریف در این مصاحبه، برای نخستین بار نسبت به اعتراضات سراسری و سرکوب خشونت‌بارمردم واکنش نشان داد و گفت :  وقتی اتفاقاتی بیفتد که برای بخشی از مردم نگرانی ایجاد شود “حتما برای کل ما روزگار تلخی است”.
، وزیر خارجه حکومت ایران که در حاشیه اجلاس قلب آسیا، در استانبول با خبرنگاران سخن می گفت، در پاسخ به  این پرسش که موضع او در قبال اعتراض‌های سراسری و سرکوب مردم معترض، چیست؟،گفت: «من در رابطه با اهمیت مردم در ایران صحبت می‌کنم و اینکه حضور مردم در صحنه بسیار مهم است و خب وقتی اتفاقاتی بیفتد که مردم حتی بخشی از مردم، برایشان نگرانی ایجاد شود، حتما برای کل ما روزگار تلخی است».
ظریف گفت: «ما اساس قدرتمان را بر پایه مردم بنا کرده‌ایم و به همین دلیل حوادث چند هفته اخیر برای ما بسیار تلخ بود، بسیار تلخ، رعایت حق مردم برای ما یک امر حکومتی نیست یک نیاز امنیت ملی است».
وزیر خارجه حکومت افزود : حتما وظیفه اخلاقی، حقوقی و امنیتی ماست که از مردم حمایت کنیم اما فراتر از این مردم موضوع هستی و نیستی ما هستند.مردم اصل ما هستند. سخن امام [خمینی] که مردم ولی نعمت ما هستند، فهم یک اصل اساسی بود و امروز ثابت شده است پرداختن به این مساله و توجه به آن نه تنها توان ما را متوقف نکرد بلکه آن را توسعه داد.
عباس موسوی، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی، پس از پخش مصاحبه ظریف با خبرنگار تلویزیون ایران اینترنشنال و تلویزیون کانال یک أفغانستان، در توییتی نوشت: «دیروز و در حاشیه نشست ویژه افغانستان در استانبول خبرنگار جوانی با نشان دادن کارت خبرنگاری خود برای تلویزیون یک افغانستان گفتگوی کوتاهی با دکتر ظریف انجام داد. الان تلویزیون معلوم الحال ایران اینترنشنال مدعی مصاحبه اختصاصی با وزیر خارجه ایران است که به شدت تکذیب و پیگیری می کنیم».
تلویزیون ایران اینترنشنال که از سال گذشته پخش برنامه های خود را آغاز کرده، با استقابل گرم ایرانیان روبرو گردیده و در ردیف بهترین کانال های تلویزیونی فارسی زبان در آمده است. به دنبال این دستاورد بود که مقامات حکومت ایران برای سرکوب کردن صدای آن، خانواده های گزارشگران و کارکنان این شبکه در داخل ایران را در کنار خانواده های کارمندان صدای آمریکا، رادیو فردا و بی بی سی زیر فشار شدید گذاشته اند.
ظریف در ادامه این مصاحبه که ظاهرا با شبکه یک تلویزیون أفغانستان انجام گرفته، گفت :  « خمینی پیشتر گفته بود ما ایراد و مشکلات فراوان داریم اما این اشتباه را نکنیم که فکر کنیم به جز مردم چیزی هستیم. ما جهاد و دفاع مان را از مردم داریم ».
ظریف افزود: البته نیروهایی را که در سرکوب اعتراضات سراسری نقش اصلی داشتند نیز مردم بودند .مردم سپاه و بسیج هستند اگر اینها مردم نیستند پس از کجا آمده اند.

3 دیدگاه‌

  1. ای عوضی، تمام کارهای شما اخوندهای اجنبی و بی وطن چهل سال است که باعث ان شده که مردم خون گریه کنند.

  2. شماها همتون یک مشت دروغگو و تهمت بزن هستید. اگر یک چهارم از جانبازان عضو گروهی بودند چرا باید بعد از کشتارشان ان را بگویید و از ان به عنوان یک بهانه استفاده میکنید؟ ابله خودتی!!

    به این میگن نسل کشی!!!

Comments are closed.