ظریف گروه «ب» را به جنگ افروزی علیه حکومت اسلامی متهم می کند؛ جان بولتون می‌گوید ایرانی‌ها شایسته حکومت بهتری هستند

ظریف گروه ‘ب ‘را به جنگ افروزی بر علیه حکومت اسلامی متهم می کند،جان بولتون نیز می گوید ایرانی ها شایسته حکومت بهتری هستند

فاکس نیوز به نقل از جواد ظریف نوشت: تیم ‘ب ‘ یعنی جان بولتن ، بی بی (نتانیاهو) ، بن سلمان و بن زاید در صدد کشاندن آمریکا به جنگ با ایران هستند.

شبکه تلویزیونی فاکس‌نیوز روز یکشنبه، هشتم اردیبهشت، ضمن پخش کامل مصاحبه با محمدجواد ظریف، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، واکنش‌ جان بولتون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، را نیز پخش کرد.

محمدجواد ظریف در مصاحبه با فاکس‌نیوز گفت که «گروه ب» شامل بی‌بی نتانیاهو، بولتون، بن‌سلمان و بن‌زائد در تلاش‌اند که به تنش‌های ایران و آمریکا دامن بزنند و دونالد ترامپ را «برخلاف خواسته‌اش به سوی جنگ با ایران ببرند».

جان بولتون این بخش از صحبت‌های محمدجواد ظریف را «کاملا خنده‌دار» خواند و گفت: «این مصاحبه یک پروپاگاندای به‌دقت تهیه‌شده و نوشته‌شده توسط ایرانی‌ها بود».

مشاور امنیت ملی کاخ سفید با متهم کردن مقام‌های جمهوری اسلامی به «تلاش برای گمراه‌سازی بخش‌های مختلف دولت آمریکا» گفت: سیاست دونالد ترامپ در قبال ایران «پیش از پیوستن من به دولت هم کاملا مشخص و بر مبنای وارد آوردن فشار حداکثری بود».

آقای بولتون همچنین گفت که سیاست فشار حداکثری در حال جواب دادن است و «به این خاطر است که نگران‌اند».

محمدجواد ظریف در مصاحبه‌اش با فاکس‌نیوز با اشاره به زمانی که جان بولتون در همایش‌های سازمان مجاهدین خلق سخنرانی می‌کرد و از آنها پول می‌گرفت و «می‌گفت چهل سالگی انقلاب در تهران خواهند بود» گفت: «او باز هم این سخنان را در مقام مشاور امنیت ملی تکرار کرد».

جان بولتون در پاسخ به این قسمت از سخنان ظریف ضمن اشاره به سیاست فشار حداکثری دولت ترامپ گفت: «حکومت ایران همچنان به ستم بر مردم خود ادامه می‌دهد، همچنان بزرگ‌ترین حامی مالی تروریسم در جهان است، همچنان برنامه موشک‌های بالستیک را دنبال می‌کند که تنها هدف آن حمل کلاهک‌های هسته‌ای‌ست، هیچ شکی نیست که این رژیم تهدیدی برای منطقه و جهان است».

وزیر خارجه حکومت اسلامی در بخش دیگری از مصاحبه‌اش با فاکس‌نیوز گفت که «تغییر رژیم ایران» حداقل کاری‌ست که «تیم ب در صدد آن است» و «همه کار کرده‌اند که پای آمریکا را به منازعه باز کنند، هر چند فکر نمی‌کنم که پرزیدنت ترامپ موافق جنگی دیگر [در منطقه] باشد».

محمدجواد ظریف در مصاحبه‌اش با فاکس‌نیوز با اشاره به زمانی که جان بولتون در همایش‌های سازمان مجاهدین خلق سخنرانی می‌کرد و از آنها پول می‌گرفت و «می‌گفت چهل سالگی انقلاب در تهران خواهند بود» گفت: «او باز هم این سخنان را در مقام مشاور امنیت ملی تکرار کرد».

جان بولتون در پاسخ به این قسمت از سخنان ظریف ضمن اشاره به سیاست فشار حداکثری دولت ترامپ گفت: «حکومت ایران همچنان به ستم بر مردم خود ادامه می‌دهد، همچنان بزرگ‌ترین حامی مالی تروریسم در جهان است، همچنان برنامه موشک‌های بالستیک را دنبال می‌کند که تنها هدف آن حمل کلاهک‌های هسته‌ای‌ست، هیچ شکی نیست که این رژیم تهدیدی برای منطقه و جهان است».

وزیر خارجه ایران در بخش دیگری از مصاحبه‌اش با فاکس‌نیوز گفت که «تغییر رژیم ایران» حداقل کاری‌ست که «تیم ب در صدد آن است» و «همه کار کرده‌اند که پای آمریکا را به منازعه باز کنند، هر چند فکر نمی‌کنم که پرزیدنت ترامپ موافق جنگی دیگر [در منطقه] باشد».

جان بولتون در پاسخ به این بخش گفت «اختلاف نظر اندکی» که ظریف به آن اشاره می‌کند «فقط در نگاه او وجود دارد».

مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت سال گذشته در جریان سفر امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه به واشینگتن، «پرزیدنت ترامپ به او گفت که قصد دارد از برجام خارج شود و می‌خواهد درباره همه موضوعات شامل برنامه هسته‌ای، برنامه موشک‌های بالستیک، حمایت از تروریسم و دیگر رفتارهای شرورانه ایران، یک‌جا مذاکره کند».

جان بولتون پس از این اظهارات تصریح کرد: «وقتی آنها آماده گفت‌وگو بودند، پرزیدنت [ترامپ] هم آماده خواهد بود».

ایالات متحده اردیبهشت سال گذشته از برجام خارج شد و پس از آن تحریم های تعلیق شده بر علیه حکومت اسلامی بازگشت که مهمترین آنها تحریم فروش نفت ایران می باشد.

ایالات متحده اعلام کرده که سیاست فشار حداکثری بر حکومت اسلامی در راستای تغییر رفتار این حکومت می باشد اما جواد ظریف در روزهای گذشته بارها ایالات متحده و اسراییل را متهم کرده که در پی تغییر رژیم و به گفته ظریف در پی جنگ افروزی هستند.

جواد ظریف در سخنانی به دور از ادب و غیر دیپلماتیک کشور و دولت آمریکا را دزدان سرگردنع نامید.

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه حکومت اسلامی در گفتگو با رسانه های حکومتی در نیویورک گفت: آمریکا از دزد سر گردنه هم بدتر است  چرا که دزد سر گردنه مردم را مجبور نمی کرد که همراه با او دزدی کنند.

ظریف در ادامه گفت:دولت ایالات متحده نه تنها خود دزدی می کند بلکه دیگران را هم فرا می‌خواند که اگر همراه با او  دزدی نکنند آنها را مورد تحریم و مجازات قرار خواهد داد.

 

یک دیدگاه

  1. وقتی دست نشانده رهبر هم چیزی نمیفهمد و خودش هم دردام سیاستهای غلط سپاه افتاده است اقای جان بولتون باید صبر بیشتری داشته باشی در مقابل گروه بی شعورهای حکومت ایران. حکومت ایران هم نه تنها خود ازملتش حسابی دزدی می کند بلکه دیگران (کشورها وملتهای آزاده ) را هم فرا می خواند که اگر همراه با او دزدی نکنند آنها را مورد تحریم ومجازات قرا خواهد داد ازطریق عدم ارسال دلار ویورو وپوندهای مفت ایران به گروه های معاند و تروریسم معروف درجهان.

Comments are closed.