عضو مجمع تشخیص مصلحت:اگر تحریم های تسلیحاتی تمدید شود اروپا نباید احساس امنیت کند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در انتقاد به تایید تمدید تحریم تسلیحاتی حکومت ایران از سوی  اروپا هشدار داد:اگر این تمدید رخ دهد اروپا نباید احساس امنیت کند.

آخوند غلامرضا مصباحی مقدم افزود: دولت و وزارت خارجه نباید اجازه تمدید تحریم تسلیحاتی را بدهد.

او گفت:البته این تلاش را بیشتر آمریکا و سه کشور اروپایی دنبال می‌کنند که تحریم‌های تسلیحاتی رژیم ایران همچنان استمرار پیدا کند. تلاش و فعالیت دولت باید این باشد که اجازه ندهد چنین خواسته‌ای محقق شود.

آخوند مصباحی مقدم افزود: البته محقق شدن این خواسته نیازمند آن است که در شورای امنیت سازمان ملل متحد، قطعنامه‌ای تصویب شود و ایران را همچنان از خرید و فروش تسلیحات ممنوع کند. به عقیده من بسیار بعید خواهد بود که چنین اتفاقی بیفتد.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه گفت:  زیرا اولاً منافع خود کشوری مانند روسیه اقتضا نمی‌کند که چنین اتفاقی بیفتد زیرا روسیه این تصویر را خواهد داشت که ایران با رفع چنین تحریمی خریدار تسلیحات روسی برای دفاع از خود خواهد بود.

مصباحی مقدم افزود: این نقض قطعنامه قبلی شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد برجام است و نشان می‌دهد که هم روسیه و هم چین مخالف این هستند که این قطعنامه نقض شود و علی‌القاعده یکی یا هر دوی این کشورها چنین پیش‌نویسی را وتو خواهند کرد و نمی‌گذارند مبدل به قطعنامه شود.

مصباحی مقدم گفت:   مهم این است که تلاش دیپلماتیک کشور باید بر این مبنا باشد که هرگز نگذارد اتفاق تازه‌ای علیه فعالیت‌های ایران رخ دهد؛ از جمله استمرار تحریم تسلیحاتی ایران به معنای خرید و فروش سلاح. اگر خرید و فروش سلاح برای ایران آزاد شود ایران هم می‌تواند از تسلیحات پیشرفته کشورهایی مانند روسیه استفاده کند و هم می‌تواند سلاح خود را آزادانه به کشورهایی که ما درآن نیروهای نیابتی داریم ارسال کنیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود:  اروپا  هیچگونه هزینه‌ای در برجام به نفع حکومت ایران پرداخت نکرده و به تعهدات خود نیز عمل نکردند. به نظر می‌رسد که آنان  در این قضیه تغییر موضع نخواهند داد. گرچه نظام  نباید به همین مقدار که از برجام عقب‌نشینی کرده است اکتفا کند زیرا این رفتار هیچگونه بازدارندگی ندارد.