فاجعه کورونا در ایران گسترده تر می شود. شمار قربانیان رکورد تازه ای به جای گذاشت

ایران دوباره رکورد زد: در یک روز ۳۴۶ تن جان باختند.

وزارت بهداشت خبر داد: در شبانه روز گذشته تاکنون ( سه شنبه )، ۳۴۶ تن جان باختند و ۶۹۶۸ تن دیگر مبتلا شدند

سیما لاری گفت : در۲۴ ساعت گذشته تاکنون  «  ۳۴۶ تن از مبتلایان جان دادند، که حدود ۹ تن از روز قبل بیشتر شده است و آمار جان باختگان این بیماری به  ۳۳ هزار و ۲۹۹ تن رسیده است.

او افزود: « از ظهر روز گذشته تا امروز،  ۶۹۶۸  تن دیگر به کورونا مبتلا شدند که حدود   ۱۰۰۸ تن از روز قبل بیشتر شده است و در مجموع به  ۵۸۱ هزار و ۸۲۴ تن رسیده است».

لاری  گفت: ۴۹۹۵ تن از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند و حالشان بسیار وخیم است .

در ادامه این خبر دکتر مهرداد صالحی، رییس بخش پیوند بیمارستان خمینی نیز خبرداد: تهران از وضعیت قرمز هم وضعیت بدتری دارد.

او افزود: هرکجا مشاهده کردید که میزان مرگ و میر ناشی از کرونا از متوسط بین‌المللی بالاتر رفت، بدانید که از سقف توانایی سیستم درمانی گذشته‌ایم.   اکنون بیمارستان‌ها زیر بار کرونا قرار دارند و شرایط بیمارستان‌ عادی نیست.

دکتر صالحی گفت: به نظر می‌آید حساسیت همه نسبت به مرگ و میر ناشی از کرونا کاهش یافته و به یک اتفاق روزمره بدل شده است.  گویا مرگ‌های ۳۰۰ تایی در روز عادی شده است و دیگر عجیب نیست

حسین قشلاقی،  عضو شورای عالی نظام پزشکی،نیز پیشتر در ارتباط با  آمارهایی که وزارت بهداشت اعلام می کند، گفت:  «بر اساس گزارش‌های میدانی کادر درمان و همچنین با بررسی آمار دفن شدگان، می‌توان گفت میزان مرگ و میر کرونا در کشور حدود ۳ تا ۴ برابر آمار رسمی است».