یک قاضی فدرال ایالات متحده، شکایت یکی از کارمندان قراردادی تلویزیون فارسی صدای آمریکا را علیه دکتر ستاره درخشش رئیس بخش فارسی بی مورد دانست و آن را رد کرد.
بانویی که به طور موقت و به صورت پیمانی با صدای آمریکا همکاری می کرد، به دادگاه علیه ریاست بخش فارسی و شخص دکتر ستاره درخشش شکایت کرده و او را به ظلم و تبعیض عقیدتی متهم ساخته بود.
قاضی تروار مک فدن، فاضی فدرال از حوزه واشنگتن در حکم خود نوشت که این شکایت بی مورد است و آن را رد کرد.
منابع رسانه ای در لوس آنجلس که رسانه های فارسی زبان را رصد می کنند گفتند که: در طول تقریبا سی و هفت سال فعالیت بخش فارسی صدای آمریکا ، چندین شکایت علیه شیوه مدیریت آن به دادگاه تسلیم شده بود، که این بار خانم درخشش که در سال های اخیر عهده دار ریاست بخش فارسی شده، مورد اتهام قرار گرفته بود. ولی قاضی پس از چند نشست و شنیدن استدلال های طرفین، رای داد که اقدام غیرقانونی از جانب مدیریت بخش فارسی صدای آمریکا رخ نداده است.
مدیران زبان های خارجی در صدای آمریکا حاضر نشده اند درباره جزئیات این روند حقوقی سخنی بگویند و انتشار آن را غیر ضروری می دانند، ولی منابع خبری فارسی زبان در لوس آنجلس می گویند که: خانم شکایت کننده دلائل قانع کننده ای ارائه نداده بود و از این رو قاضی شکایت او را رد کرده است.
از هنگام به روی کار آمدن دولت پرزیدنت ترامپ، بخش فارسی صدای آمریکا مورد حملات و انتقادهای شدید برخی شخصیت های سیاسی آمریکایی و ایرانی قرار گرفت که آن را “صدای ملایان” لقب داده بودند. در این انتقادها گفته شده بود که صدای آمریکا از بازتاب دادن دیدگاه هایی که علیه دولت پرزیدنت اوپاما مطرح می شد، توازن را حفظ نکرده بود و مطالب پخش شده، نوعی حمایت از رژیم ایران بود.
ولی منابعی که محتویات برنامه های خبری و تحلیلی شبکه های فارسی زبان را دنبال می کنند، می گویند که از هنگام به روی کار آمدن دولت پرزیدنت ترامپ، بخش فارسی صدای آمریکا دیدگاه های انتقادی از رژیم ایران و همچنین اظهارات و هشدارهای پرزیدنت ترامپ و مقامات ارشد آمریکایی علیه “حکومت ملایان” را در ابعاد گسترده، و در عینِ حفظ توازنی که اساسنامه صدای آمریکا آن را ایجاب می کند، بازتاب می دهد.
برخی رصد کنندگان برنامه های فارسی زبان تائید کردند که صدای آمریکا در یک سال و نیم اخیر به تحلیلگران گروه های سیاسی مختلف امکان داده با حضور در برنامه های مختلف، دیدگاه های خود را بیان کنند.
یک روزنامه نگار پیشکسوت ایرانی گفت که: اکنون صدای آمریکا به رسانه ای بسیار مهم برای رساندن صدای اعتراض مردم ایران مبدل شده و انتقادهای جهت دار علیه صدای آمریکا، در واقع خدمت به حکومت اسلامی ایران است که به شیوه های مختلف می کوشد تاثیر رسانه های مهم برون مرزی علیه رژیم ایران را خدشه دار کند.
شکایت علیه مدیریت بخش فارسی صدای آمریکا از دو سال پیش مطرح شده بود و حکم قاضی مک فدن در رد آن به روند قضایی پایان می دهد.
خیر، برخی گروه های اپوزسیون می اندیشند صدای آمریکا باید سخنگوی آنان باشد به همین دلیل مدام ایراد بی جا می گیرند، اگر چه مدیریت بد صدای آمریکا در دوران خانم درخشش موجب شده این رسانه مخاطبین خود در ایران را از دست بدهد، اما ایراد گروه هایی که فکر می کنند صدای آمریکا باید صدای آن ها باشد هم درست نیست، در واقع این گروه های هنوز به فدرت نرسیده مالامال از اندیشه استبدادی و دیکتاتور هستند و می خواهند صدای آمریکا هم در بست در اختیار آن ها باشد، وگرنه در دوران اوباما هم صدای آمریکا صدای ملایان نشده بود