فرستادن ماهواره “پیام” با شکست روبرو شد، اکنون رژیم قصد دارد “ظفر” را به فضا بفرستد

ماهواره  «ظفر» شباهت‌های زیادی به «پیام» دارد و به نسبت ماهواره قبلی ساخته شده در دانشگاه علم و صنعت، نسخه‌ای به شدت پیشرفته محسوب می‌شود بزودی ظفر در کنار مأموریت‌های تحقیقاتی، یک پیام نیز مخابره می کند

به نوشته سامانه خبری تابناک، حکومت ایران قصد دارد به زودی ماهواره دیگری به فضا بفرستد تا عدم موفقیت بار گذشته را جبران کند. ماهواره “پیام” در آخرین دقایق پیش از پرتاب با مشکل روبرو گردید و منفجر شد و اکنون رژیم قصد دارد ماهواره دیگری با نام “ظفر” به فضا بفرستد. مشخصات علمی و تحقیقاتی این ماهواره هنوز اعلام نشده است.

ایالات متحده و برخی کشورهای غربی بر این باورند که تلاش رژیم ایران برای قرار دادن ماهواره به دور مدار زمین، در واقع تولید و تکمیل موشک های دورپرواز است که بتواند به غرب اروپا و حتی به شرق آمریکا نیز برسد.

در گزارش تابناک  امده است که ماهواره  «ظفر» شباهت‌های زیادی به «پیام» دارد و به نسبت ماهواره قبلی ساخته شده در دانشگاه علم و صنعت، نسخه‌ای به شدت پیشرفته محسوب می‌شود بزودی  ظفر در کنار مأموریت‌های تحقیقاتی، یک پیام نیز مخابره می کند.

تابناک درباره این ماهواره نوشته : ماهواره‌ای با قد و قواره مشابه ماهواره پیام که مثل آن، از نوع ماهواره‌های سنجش از دور است، با این تفاوت که ظفر قرار است برخلاف نمونه‌های ایرانی قبلی، در مدار دایره‌ای حرکت کند. ماهواره‌ای با وزن ۹۰ کیلوگرم که برای ۱۸ ماه (یک سال و نیم) فعالیت برنامه ریزی و روی آن ۴ دوربین رنگی نصب شده تا از سطح زمین با وضوح ۸۰ مترتصویربرداری کند.

این خبرگزاری در گزارش خود سعی دارد که  تاکید کند این بار این ماهواره با دیگران تفاوت دارد و نوشته  : ماهواره ظفر، طراحی و ساخت آن در دانشگاه علم و صنعت، زیر نظر کارفرمای پروژه یعنی سازمان فضایی ایران است که موجب شده این ماهواره، نسخه کامل‌تر و به روزتر همکاری قبلی این دانشگاه و کارفرمایش باشد. یعنی نسخه مفصل ماهواره «نوید» که در این دانشگاه و به سفارش سازمان فضایی ساخته شده و در سال ۱۳۹۰ به فضا پرتاب شده است.

تابناک در ادامه نوشته :  گزارش لحظه به لحظه پرتاب ظفر –که احتمالا در دهه فجر امسال صورت خواهد گرفت، تا همگان در جریان ریز جزییات ماجرا قرار گیرند و پرتاب ماهواره و موشک فضایی برایشان یک اتفاق صف و یکی نباشد که یا موفق می‌شود و یا خیر، که به مانند واقعیت، فرایندی مفصل و مرحله به مرحله باشد که پرتاب و فرجام پرتاب، تنها دو گام انتهایی اش هستند نه همه ماجرا!

4 دیدگاه‌

  1. اگر پرتابه ای بتواند در مدار زمین قراربگیرد پس به هر نقطه ای از دنیا میرسد یک کلاهک اتمی هم سرش ببندد دیگه آرزوهای مقام معظم هم برآورده میشود

  2. اخه اخوند را چه به ماهواره!!؟؟ اینها اسباب بازیهای قلابی گران قیمتی است که از چین یا روسیه با پول دزدی خریده اید!!

    به دروغ میگویید که به سیل زده ها کمک رسانده اید؟ شما انگل ها خرابیهای جنگ سی سال پیش را تا به حال به امید خدایتان گذاشته اید!!! بعد فکر میکنید که ما باید به ماهواره های مسخره اتان افتخار کنیم؟ ای نابخردان دیوانه!

    شماها غلط زیادی میکنید که هی مال مردم را خرج خودتان میکنید!؟؟

  3. من به نوع حکومت در ایران کاری ندارم اما به نظر من اگر ایران و هموطنان عزیز به قدرتی برای مثال انرژی بازدارندگی هسته‌ای دست پیدا کنند، کشورهای غربی دیگر به فکر حمله از طریق همسایه های ایران نخواهند افتاد، ما به هیچ عنوان جنگ ۸ ساله را نمیتوانیم فراموش کنیم، عراق با تسلیحات شیمیایی تولید آلمان و چند کشور غربی به ایرانیان حمله میکرد، حتی تا همین امروز این فروش تسلیحات شیمیایی به عراق توسط غربیها ، و حمله به مردم ایران محکوم نشده در هیچ نهاد بین‌المللی. و حال از ایران میخواهند در پی محافظت از خود نباشید. دوستان عزیز بله من هم مخالف این نوع حکومت در ایران عزیزمان هستم، اما بزرگترین مشکل تضعیف ایران است که ناخواسته یا خواسته توسط بعضی اشخاص که ملیت ایرانی هم دارند شکل میگیرد.
    در هر روی ایران برای جلوگیری از هر حمله به سمت ایران و کشتن شما ایرانیان نیاز به داشتن حتی کلاهک‌های هسته‌ای هم دارد.
    امنیت کشور خود را با دست خود از بین بردن مساوی است به کشتار مجدد ایرانیان.
    متشکرم اگر نکات من را هم برای هموطنان در رادیو اسرائیل پخش کنید.
    با درود و سربلندی برای شما ایرانیان.

    • در ایران اقوام مختلف ساکن هستند، مسلمان، بهایی، یهودی، زرتشتی، مسیحی، بی دین وووووووو. تمام این اقوام برا دفاع از کشور خود در مقابل تجاوز خارجی هزاران سال است کنار هم از جان و میهن خود دفاع می‌کنند.
      موافق نظرات بالا هستیم.

Comments are closed.