فرمانداران، تکذیب می کنند که مردم از روی فقر، نان قسطی می خرند، ولی اتحادیه نانوایان تایید می کند

فرمانداران بوشهر و بندرعباس خبری را نادرست خواندند که در آن آمده بود که فقر در جنوب ایران آنقدر گسترش یافته که برخی مردم حتی برای خرید نان پول ندازند و کارت شناسایی ملی خود را به گروگان می گذارند تا بتوانند نان را به صورت قسطی خریداری کنند.

ولی روزنامه آرمان چاپ تهران این واقعیت تلخ را درست دانست و در پاسخ به انکار آن دو تن نوشت: « چرا دور برویم در همین تهران و محلات پایین شهر، بسیاری نانوایی‌ها هستند که به علت فقر در منطقه به مردم نان قرضی می‌دهند. در بررسی دفتر قرضی آنها یکی ۱۵ هزار تومان بدهکار است و دیگری فقط ۳ هزار تومان. بدهی یکی به ۷۰ هزار تومان می‌رسد و نانوا را شاکی کرده است».

پس از انتشار خبر خرید قسطی نان در سیستان و بلوچستان، و همچنین در بوشهر ، روزنامه های تهران نوشتند که  در استان‌های قزوین و بندرعباس نیز مردم به علت فقر گسترده، کارت یارانه ی خود را برای خرید نان قسطی به گرو می گذارند.

این در حالی که فرمانداران بوشهر و  بندرعباس این خبری را نادرست خواندند و ادعا کردند که چنین پدیده ای در نواحی تحت مدیریت آنان وجود ندارد.

آن ها در تکذیب خود ادعا کرده، گفتند: هر قرص نان تافتون بین دو هزار تا سه هزار ریال است که به‌طورمعمول همه افراد توان تهیه آن را دارند..

در ادامه این ادعا آمده است: «دشمن به علت نزدیک شدن به  زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری،  به شایعه‌سازی‌ دست می زند».

ولی روزنامه آرمان در ادامه واکنش نسبت به این تکذیب نوشته:  آن ها دروغ می گویند و فقر در ایران بسیار گسترده شده است.

علیرغم تکذیب آن فرمانداران، رئیس اتحادیه نانوایان استان قزوین این واقعیت تکان دهنده را تایید کرد و گفت: «فروش نسیه نان در برخی نواحی منفصل شهری استان قزوین مانند اسماعیل‌آباد، چوبیندر و اقبالیه که  از مناطق پر جمعیت و کارگری است،   وجود دارد.» او در توضیح بیشتر گفته است که « مردم با گرو گذاشتن کارت ملی و یارانه‌شان، نان می‌خرند تا خانواده‌شان گرسنه نمانند و سر ماه که یارانه واریز شد حسابشان را با نانوایان تسویه می‌کنند».