فرماندهان سپاه پاسداران به تهدیدهای جنگی ادامه می دهند، ولی ادعای خویشنداری می کنند

در همان حال که رژیم ایران دائما ایالات متحده را به جنگ تهدید می کند و از نابودی اسرائیل سخن می گوید، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: خویشتنداری ایران در برابر اقدامات خصمانه آمریکا، به دلیل حفظ حرمت اسلام است.این گفته در حالی است که بیشترین تهدیدات نظامی از جانب ایران مطرح می شود و ایالات متحده در برابر تعارض مدوام ایران خویشتنداری دائم از خود نشان داده در حدی که بارها پرزیدنت ترامپ را به ضعف و عدم قاطعیت متهم کردند.

پاسدار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران افزود: هنگامی‌ که آمریکایی‌ها اظهار عجز و ناتوانی در برابر توان جمهوری اسلامی ایران دارند تهدیدات دیگر کشورهای منطقه قابل‌ اعتنا نیست و ما بدان توجه نمی‌کنیم.

پاسدار فدوی گفت: بسیاری از کشورهای جهان از توانمندی‌های ایران مطلع هستند و آمریکایی‌ها در برابر توان جمهوری اسلامی ایران اظهار عجز و ناتوانی کردند.

وهمچنین سخنی از یک پاسدار دیگر: سپاهی سعید محمد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاءسپاه پاسداران گفت:  با دارا بودن امتیاز های متعددی که سپاه پاسداران در حکومت ایران دارد از جمله در زمینه های نظامی ،اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی این نهاد در تلاش است تا نقش بن‌بست‌شکنی را در دوران تحریم و در بخش فنی و مهندسی ایفا کند که قطعاً این کار اثرات زیادی بر سایر بخش‌ها خواهد گذاشت.

پاسدار سعید محمد افزود: اکنون سپاه در کنار رهبری در تمامی زمینه ها دوشادوش علی خامنه ای و حکومت اسلامی است و با توانسته است در کشور با ایجاد فعالیت های عمرانی هم چون سد سازی و راه سازی و پروژه های عمرانی سهم بسزایی در مدیریت کشور و نجات مردم در بحران کنونی باشد .

دوسال از واقعه زلزله در سرپل ذهاب می گذرد ، زلزله ای که با خود کشته و ویرانی  و بیماری آورد .اما بارها پاسدار حسین سلامی فرمانده سپاه پاسداران ادعا کرده است که به این شهر زلزله زده کمک و یاری رساند ه اما مردم سرپل ذهاب می گویند فقط برای تبلیغات به اینجا می آیند و تاکنون هیچ کمکی به ما نکرده اند درواقع با نام ما برای خودشان اعتبار اقتصادی از دولت می گیرند .