فرمانده نیروی قدس سپاه برای حمایت مالی به دیدار تولیت آستان قدس رفت 

سپاهی اسماعیل قاآنی در شرایط بحران شدید اقتصادی و کمبود بودجه در دولت ، به دیدار احمد مروی رئیس تولیت آستان قدس رفت.

حکومت هنوز علت این دیدار را به رسانه ها اعلام نکرده است ولی از آنجا که آستان تولیت قدس یکی از ثروتمندترین نهادهای حکومتی تحت نظارت مستقیم علی خامنه ای در ایران است احتمال میرود که هدف از این دیدار درخواست یک کمک مالی چشمگیر از این نهاد دینی بوده است

مروی تولیت آستان قدس رضوی  در این دیدار گفته است : پرچم مبارزه با اسرائیل زمین‌افتادنی نیست و این وظیفه سپاه قدس است که این هدف را اجرایی کند.

سپاه قدس نیز با این استدلال که نابود سازی اسرائیل یک واجب دینی است از نهادهای دینی حکومت انتظار کمک مالی دارد .

و این در حالی که  در لایحه بودجه ملی سال آینده بیش از ۲۰ درصد به بودجه سپاه پاسداران افزوده شده است

آستان قدس رضوی بزرگترین بنیاد مذهبی و یکی از بزرگترین بنگاه‌های اقتصادی در ایران است. کار اقتصادی این نهاد، همچون کار اقتصادی هر سازمان دیگری نه تنها بد نیست، بلکه اگر تولید و زندگی مردم را بهبود می‌بخشید تحسین‌برانگیز نیز بود. اما چنین نیست.

آستان قدس به زور کارآفرینان رقیب را کنار می‌زند، امتیازهای انحصاری را به چنگ می‌آورد، گزارشی در مورد سود و زیان نمی‌دهد و مالیات هم نمی‌پردازد و از این رو به بنیاد اقتصاد ملی و کار و زندگی مردم آسیب می‌رساند.

تازه‌ترین مصوبه مجلس که در انتظار نظر شورای نگهبان است، این مجموعه را در کنار چند نهاد دیگر ملزم به پرداخت مالیات می‌کند مگر آنکه “اذن صریح” خامنه ای  را برای عدم پرداخت مالیات داشته باشند.

آستان امتیازهای اقتصادی را نه از راه رقابت آزاد، بلکه به زور سیاسی به چنگ می آورد و به هیچ کس و نهادی هم در مورد درآمد و هزینه خود حساب پس نمی‌دهد و پاسخگو نیست.

از دیدگاه اقتصاد آزاد بازار- بنیاد، امتیاز رانتی، معافیت مالیاتی و حسابرسی ناروشن از نمونه‌های فسادند. آستان قدس در پایگاه اطلاع‌رسانی رسمی خود به روشنی اعلام می‌کند که مؤسسه حسابرسی که در سال ۱۳۶۵ ایجاد کرده است در صورت لزوم با سازمان حسابرسی کل کشور همکاری می‌کند.

 

ابراهیم رئیسی چندی پس از آنکه سرپرست آستان قدس رضوی شد، اعلام کرد که از شرکت‌ها و مؤسسه‌های وابسته هم حسابرسی داخلی می‌شود و حسابرسی بیرونی زیر نظر دفتر بیت رهبری است و همه درآمد آستان قدس ناشی از رانت و بی‌ارتباط با تولید بهینه و نوآوری و رقابت‌پذیری است.