فلاحت پیشه، نماینده ارشد مجلس رژیم، به خاطر حمایت از مذاکره با آمریکا مورد تعقیب جدی قرار دارد

در همان حال که حسن روحانی امروز (چهارشنبه) یک بار دیگر تاکید کرد که رژیم ایران باید با ایالات متحده وار گفتگو شود، در تهران تائید شد که یک نماینده ارشد مجلس رژیم، به علت ابراز دیدگاه موافق در این زمینه، مورد پیگرد و آزار جناح تندرو رژیم قرار می گیرد.

سخن از حشمت الله فلاحت پیشه است که تا چندی پیش ریاست کمیسیون امنیت و سیاست خارجی مجلس را در دست داشت، ولی از هنگامی که از آغاز مذاکرات با ایالات متحده پشتیبانی کرد، مورد غضب قرار گرفت و از سمت خود معزول شد و این در حالی که در هر پارلمان واقعی در جهان، نمایندگان حق دارند آزادانه دیدگاه های خود را بیان کنند و از مصونیت کامل برای جلوگیری از تعقیب و آزار مقامات برخوردار هستند.

آزادی بیان نمایندگانی که با رای مردم گزیده شده اند، از مهمترین اصول یک نظام  پارلمانی محسوب می شود.

محمد جواد جمالی سخنگوی هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس گفت: حشمت الله فلاحت‌پیشه در زمان ریاست کمیسیون امنیت ملی پیشنهاد میز مشترک مذاکره بین ایران و آمریکا در قطر و عراق را داده است که آمریکا از این موضوع تبلیغ و سوء تعبیر کرده مبنی بر این‌که فشار‌ها به جمهوری اسلامی مؤثر واقع شده و ایران پیشنهاد مذاکره را پذیرفته است .

وی افزود: اظهارنظر‌های فلاحت پیشه  درباره مذاکره ایران و آمریکا است که مغایر با سیاست نظام مبنی بر عدم مذاکره بین حکومت اسلامی ایران و آمریکا بوده است. و بر اساس مصوبات ۷۱۶ و ۵۷۱ کمیته سیاست‌گذاری تبلیغات رسانه که وابسته به دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی حکومت ایران است، مطرح کردن هر نوع مذاکره با آمریکا ممنوع است.این ممنوعیت بر اساس شورای عالی امنیت ملی ایران اعلام شده است.

گفتنی است متن این مصوبات تاکنون منتشر نشده است ولی به نظر می‌رسد مرتبط با سخنان سال گذشته خامنه‌ای، است که اعلام کرده بود  «مذاکره با آمریکا ممنوع است».

فلاحت‌پیشه در دفاع از سخنانش گفته که موضوع بحث مذاکره نبوده و منظورش کاهش تنش بوده است.

یک دیدگاه

Comments are closed.