دبیرکل سازمان ملل طرحی را ارائه کرد که در آن، ظاهرا برای حمایت از فلسطینی ها در غزه، نوعی نیروی بین المللی به منطقه فرستاده شود. این طرح به دنبال تصویب قطعنامه ای در مجمع عمومی سازمان ملل است که امیرنشین کویت مبتکر آن بود و در آن ادعا شده است که فلسطینیان در برابر اسرائیل نیاز به حمایت دارند – و این در حالی که آشوبگران فلسطینی هر هفته در طول خطر مرزی اسرائیل گرد می آیند و با شعار “ما به سرزمینمان باز می گردیم” می کوشند جدار مرزی را بشکافند و وارد خاک اسرائیل شوند و به گفته خود به سوی اورشلیم به راه افتند.
در طرح آنتونیو گوتِرِش دبیرکل سازمان ملل گفته شده که این نیرو می تواند مرکب از واحدهای وابسته به سازمان ملل و یا نوعی دیگر از نیروهای انتظامی باشد.
این پیشنهاد در حالی عنوان می شود که حماس هر هفته هزاران نفر از اهالی غزه را به مرز اسرائیل می کشاند و به آن ها دستور می دهد به آتش زدن لاستیک و پرتاب سنگ و نارنجک به سوی اسرائیل دست بزنند و بکوشند تور سمی مرز را پاره کنند و وارد اسرائیل شوند.
برگزاری تظاهرات در کنار مرز اسرائیل، با شعار “ما باز می گردیم” یک اقدام تحریک آمیز است که اسرائیل برای حفظ امنیت خود و شهروندان نمی تواند در برابر آن سکوت کند. در کنار این تظاهرات هفتگی، حماس همچنان به فرستادن بادبادک های آتشزا به خاک اسرائیل و حملات پراکنده موشکی و راکتی و خمپاره ای ادامه می دهد.
آگاهان سیاسی می گویند: جانبی که نیاز به دفاع دارد و مورد تهاجم قرار گرفته، اسرائیل است و آن هایی که به تجاوز دست می زنند سازمان های تروریستی هستند.
تصویب چنین قطعنامه ای در مجمع عمومی سازمان ملل، نمونه دیگری از تبعیض و اجحاف علیه اسرائیل است که گروه های ترور را در تجاوز و تعرض علیه اسرائیل گستاخ تر می سازد و منطقه را به سوی جنگ دیگری پیش می برد و خونریزی را افزایش می دهد.
دبیرکل سازمان ملل، در عین حال که پیشنهاد کرده یک نیروی بین المللی در خط مرزی مستقر گردد، توصیه کرده که بهترین راه پایان بخشیدن به خشونت، گفتگو و توافق است.
در تظاهرات خشونت بار روز گذشته فلسطینی ها در خط مرزی با غزه، دو فلسطینی کشته شدند. آشوبگران چند بار تور سیمی مرز را پاره کردند و به داخل خاک اسرائیل وارد شدند، ولی بلافاصله به خاک غزه بازگشتند.
فلسطینی ها می گویند که در سه ماه گذشته به دنبال تظاهرات روزهای جمعه، بیش از ۱۷۰ قربانی داده اند و بیش از دو هزار زخمی داشته اند. ولی مصمم هستند به این عملیات تعرضی ادامه دهند تا اسرائیل محاصره غزه را قطع کند و آن ها آزادانه با دنیا ارتباط برقرار سازند.
اسرائیلیان می گویند که اجرای چنین خواسته ای، همانند آن است که جمهوری اسلامی ایران، شعبه عملیات تعرضی خود را در نوار غزه برپا سازد.
تظاهرات خشونت بار روز گذشته در حالی رخ داد که بیشتر ادعا شده بود که حماس اعلام آتش بس کرده و از جمله تعهد داده که هواکردن بادبادک های آتشزا نیز متوقف شود. ولی اغتشاشات دیروز نشان داد که حماس عملا تعهدی در این زمینه برای خود قائل نیست.
واقعیت دین از کتاب تا عمل :
در حالى که مردم نسبت به دین در ذهن خود رویایى دارند اما حکومت هاى مذهبى به محض آغاز کار خودشان چهره ایى خشک و تند از دین به نمایش مى گذارند از زندانى کردن دراویش و گدا در ایران بگیر تا تحمیل زورى حجاب بر زنان و دختران و زندانى کردن مسیحى و ….. دستگیرکردن مردم فقط به خاطر مراسم جشن شب یلدا آن هم خانوادگى نه مجردى و ممنوع کردن تحصیل به اقلیت دینى بهایى و دستگیر کردن مردم در خلوت خودشان فقط به خاطر رقصیدن و ……
کدام آگاهی گفته: “جانبی که نیاز به دفاع دارد و مورد تهاجم قرار گرفته، اسرائیل است و آن هایی که به تجاوز دست می زنند سازمان های تروریستی هستند؟” آخر این چه شیوه خبر رسانی است؟شما رسانه مستقل هستید یا سخنگوی نتانیاهو؟ آیا اسرائیل حق فلسطینی ها برای دست رسی به دریا را نقض نمی کند؟ اگر کشور دیگری چنین کاری را در حق اسرائیل انجام داده بود واکنش اسرائیل چه بود؟بی گمان هر انسان منصفی می داند حق با فلسطینی هاست و اگر کشوری این رفتار را باخود اسرائیل کند ارتش اسرائیل علیه آن کشور جنگ به راه می اندازد، در حالی که فلسطینی ها تنها کمی اعتراض کرده اند