پس از واکنش های بسیاری که نسبت به سفر قالیباف به روسیه و لغو دیدار وی با پوتین در داخل ایران همراه بود وی که هنوز در روسیه به سر میبرد طی سخنانی خامنه ای را مسئول آن دانست که او را مجبور کرده تا به روسیه سفر کند.
قالیباف واکنش ها به سفر خود به روسیه را هجمه مخالفین داخلی دانسته و گفت: شاهد بودیم که از روزی که سفر من به روسیه قطعی شد، هجمه های زیادی را به وجود آوردند.
وی با بیان این که در این سفر حامل پیام رهبر انقلاب که حاوی ادامهدار بودن طرحهای راهبردی میان ایران و روسیه است، برای رئیس جمهور روسیه هستم، اظهار داشت: با این وجود شاهدیم همان جریان ها، طی ۲۴ ساعت چه غوغایی علیه این سفر به راه انداختند که بیانگر یک طراحی مشخص است.
قالیباف در ادامه عنوان کرد که علی خامنه ای او را وادار کرده که به روسیه سفر کند و خود او خواهان تعویق این سفر بوده است.
قالیباف در این باره گفت: در برهه ای حتی زمانی که میخواستم زمان سفر به روسیه را به تعویق بیندازم،رهبر فرمودند این سفر را به تاخیر نیندازید و تاکیدشان بر این بود که نکاتی را به صورت مکتوب به شما ارائه میکنم تا به روسیه ببرید.
این در حالی است که پوتین از دیدار با قالیباف خودداری نمود و او نامه خامنه ای را به رییس دوما(مجلس روسیه) تحویل داد.
به نظر می رسد که قالیباف برای خاموش کردن صدای مخالفین سفرش به روسیه پای علی خامنه ای را به این امر باز نمود و او را عامل و مشوق اصلی سفرش به روسیه عنوان کرد.
در تازه ترین واکنش ها آذری جهرمی وزیر ارتباطات دولت روحانی خطاب به قالبیاف گفت: امید بستن به کرملین سیاست درستی نیست.
رئیس مجلس رژیم از قرارداد ۲۵ ساله رژیم با چین نیز دفاع کرده و گفت: غربگراها در کشورمان در بحث همکاریهای مشترک ایران با روسیه و چین سنگاندازی هایی می کنند، مانند بحث برنامه راهبردی ۲۵ ساله ایران و چین که ظرف ۴۸ ساعت هجمه ای را علیه چین به راه انداختند که موجب تعجب این کشور شد.
قالیباف همچنین درباره انگیزه انتخاب روسیه به عنوان اولین کشور خارجی برای سفر پارلمانی خود اظهار داشت: از سال ۲۰۰۸ معتقد بودم که قرن ۲۱، قرن آسیاست و از سوی دیگر با توجه به یک جانبه گرایی آمریکا، فرصت و منافع مشترک ما با روسیه میتواند یک همپوشانی خوبی را به وجود بیاورد مانند موضوع سوریه که در حوزه سیاست جهانی آن به خوبی اقدام شد البته در بحث اقتصادی آن کمی تاخیر داریم.
این نخستین سفر خارجی رییس مجلس رژیم است که واکنش های بسیار تندی را در داخل رژیم با خود به همراه داشت و برخی از منتقدان آن را یک افتضاح دیپلماتیک برای رژیم نامیدند.
همچنین کاربران ایرانی در فضای مجازی همچنان به انتشار پیام های طنز گونه نسبت یه سفر رییس مجلس رژیم می پردازند.